Skocz do zawartości
Zouza

Jeśli Ci się spodobam

Rekomendowane odpowiedzi

I co odpowiedziałaś mu Zuziu :-P :->

Ja bym mu odpowiedział:"Jest ładny,nawet bardzo jak jeszcze urośnie i podrośniesz,to napisz do mnie proszę" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze najczęściej odpowiada w ten sposób na anons: "szukamy pani lub pary". Moja żona nazywa te maile "hot-dogami".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie! :-P

Bez wdawania się w detale - pogoniłam.

Panowie, powiedzcie mi, zupełnie poważnie pytam, dlaczego często faceci są tak pewni "niezapomnianych chwil" (oczywiście niezapomnianych dla mnie ;) ) i inne takie bzdety? Ja rozumiem, że musi być PR. ;) Ale taki?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, powiedzcie mi, zupełnie poważnie pytam, dlaczego często faceci są tak pewni "niezapomnianych chwil" (oczywiście niezapomnianych dla mnie :-P ) i inne takie bzdety? Ja rozumiem, że musi być PR. ;) Ale taki?

Nie rozumiem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakoś swojej osoby nie opisuje w sposób bajkowy.Nie wstawiam swoich fotek,a raczej mojego wyciora nie piszę jaki jestem dobry w łóżku :-P .

A i tak zaliczyłem ostatnio kosza ;)

No cóż ryzyko zawodowe ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kto nie zaliczył kiedykolwiek kosza? Ale kto nie próbuje... :-P

Pamiętam chłopaka, który w szczenięcych latach bardzo mi się podobał fizycznie, którego bardzo lubiłam. Po wielu latach dowiedziałam się, że ja mu się też podobałam, że podkochiwał się we mnie, tylko nie miał śmiałości zaproponować czegoś więcej niż koleżeństwo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kto nie zaliczył kiedykolwiek kosza? Ale kto nie próbuje... :-P

Dlatego też nie siedzę i nie rozczulam się nad sobą ;).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...