Skocz do zawartości
ernaldo

swing wstepem do cuckold?

Rekomendowane odpowiedzi

A wracając do meritum jeszcze jedno - może być też tak, że żona pomyśli, że masz ochotę na inne kobiety, ale chcesz jej to zrekompensować dopuszczając do jej kontaktu z innymi mężczyznami. Jeśli jest zazdrosna, niespecjalnie otwarta - możesz mieć "pozamiatane", bo będzie się ciągle dopatrywać takowego podstępu.

No nie wyobraża, sobie tutaj pójścia na pełen żywioł, raczej chciałbym nakreślić, chociaż z grubsza, to o co mnie podnieca (czyli pieprzenie mojej kobiety przez innych samców ;) )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej,

Tak się zastanawiam nad łagodnym wstępem do cuckold (docelowo ja - rogacz). Czy miałoby sens zacząc od wybrania się na jakieś swing party? Pozwolić innym facetom podotykać mojej Pani i zobaczyc jak się sytuacja rozwinie..

W/g mnie ,

lepszym wyjściem (na początek) są spotkania sam na sam - mniej stresu.

Swing party czy cuckold party na pierwszy raz byłby dla mnie nie do ogarnięcia.

No ale każdy bawi się jak lubi.

:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To przemyśl to jeszcze.

Może się okazać, że jakaś para będzie oczekiwała wzajemności obojga Was. 

A nawet jak facet pójdzie w tango z Twoją żoną - może niekoniecznie jego partnerka będzie szczęśliwa, że Ty chcesz tylko popatrzeć i wyjdzie spora niezręczność z niezbyt miłymi jej objawami. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, rozumiem zagrożenie, przed którym mnie ostrzegasz. Doprecyzowując zatem moją pierwsza wypowiedź w tym wątku, raczej miałem na mysli "sex party" organizowane przez jakiś komercyjny swingers club. Gdzie wolni panowie zajęliby się moją panią, a ja zostałbym rogaczem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawy klubowe mają tą zaletę, że wszyscy są tam mniej więcej w podobnym celu, ale nie są do niczego zobowiązani, wiec zasady i zakres zainteresowania można negocjować, to co nas nieco zaskoczyło w takich miejsca, to jednak duza kultura, nie to nie i zainteresowany odchodzi grzecznie, coś się odwidziało, przpraszam i  bez słowa sprzeciwu przerywamy działanie. 

Dla nas to było dużym kontrastem do codzienności, gdzie bliskość jest niby dużo mniejsza, ale nachalność większa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, rozumiem zagrożenie, przed którym mnie ostrzegasz. Doprecyzowując zatem moją pierwsza wypowiedź w tym wątku, raczej miałem na mysli "sex party" organizowane przez jakiś komercyjny swingers club. Gdzie wolni panowie zajęliby się moją panią, a ja zostałbym rogaczem.

(M) z mojego małego doswiadczenia, na początek proponuję spotkanie w trójkę- wy plus jeden pan. Jeśli ma być to wasz pierwszy raz, to na początek w zupełności wystarczy. Oswoicie się z emocjami, a emocje są możesz mi wierzyć :) Oczywiście jeśli zdecydujcie się na imprezę w klubie, nikt wam tego nie zabroni, ale czy na pierwsze auto kupiliscie Porshe lub Hummera? ;)

Pozdr

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co wogole na to Twoja żona? Rozmawiałeś z nią, jakie ma zdanie na temat jednego (swing) i drugiego (cuckold)?

Ja kiedyś chciałem pierwszego ale teraz jakoś mi się to zmieniło w drugie. Oczywiście w sferze fantazji bo jeszcze jestem dziewicą :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w propozycji trójkąt zawsze jet problem doboru trzeciego

i właśnie w klubie ma się pewien przegląd i możliwosć pooglądania i pójścia sobie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w propozycji trójkąt zawsze jet problem doboru trzeciego

i właśnie w klubie ma się pewien przegląd i możliwosć pooglądania i pójścia sobie

Z doborem tego trzeciego nie ma najmniejszego problemu - a to forum jest tego najlepszym przykładem i przede wszystkim można to zrobic bez jakiegokolwiek pośpiechu. Kawa, PW, jak jest mało druga kawa - jest spokój i czas na podjęcie właściwych decyzji.

W klubie czas biegnie chyba nie co szybciej. ;)

Swing - to już inna bajka - ogólnie dużo trudniejszy temat niż cuckold.

btw,

@ernaldo

...i czy naprawdę ten klub jest dla Was aż tak istotny?

Fajny hotelowy pokój, cisza , spokój i adoracja partnerki - tak powinien wyglądać pierwszy raz ( taka jest moja opinia).

Nie byłem nigdy w takim klubie. Rozmawiałem z parą, która  się tak bawi .Na pierwszy raz zdecydowanie odradzają.

Ze wzgledu na swoją partnerkę zastanów się dwa razy - w/g mnie taki klub jest to temat dla nie co bardziej doświadczonych osób. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przywieź partnerkę nad morze na wakacje..

Mielno Ustka Łeba....

dogadamy sie ....zabawimy

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...