Skocz do zawartości
ernaldo

swing wstepem do cuckold?

Rekomendowane odpowiedzi

Na prywatnych spotkaniach pewnie jest to nie do pomyślenia, ale na wielu komercyjnych swingers party wpuszczają kilku singli (oczywiście za odpowiednio wyższą opłatą) i właśnie o takiej opcji wspominałem. Oczywiście ta opcja, gdy pani z pary pozostanie bierna, a tylko jej partner będzie się zajmował moją kobietą też jest ciekawa. ; )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- "czepiłem się" jedynie określenia, które jak mi, naiwnemu się wydaje - że powinno zawierać zakodowaną,  ale bardzo precyzyjną informację .

By adresat wiedział co, jak i dlaczego.

Pewnie, że to wszystko, zwłaszcza za pieniądze, okazać się może jedynie przypadkowe lub znaczyć coś zupełnie innego.

To tak, jakby zorganizować 'garden party' w bloku, nie mając nawet balkonu. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie komercyjne imprezy są jednak popularne i według mnie nie jest to nic złego ; )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na prywatnych spotkaniach pewnie jest to nie do pomyślenia,

Czemu? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odnosiłem się do:

Pojawienie się singla na takiej imprezie, byłoby totalnym niezrozumieniem tego szacownego ruchu czy zjawiska.

niestety osobiście nie mam doświadczeń z prywatnymi spotkaniami swingującymi, więc nie wiem jak bardzo są ortodoksyjne ; )

ja cały czas miałem w domyśle komercyjne imprezy, gdy taki wariant wchodzi jednak w grę i jest więcej możliwości "konfiguracji" ; )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odnosiłem się do:

niestety osobiście nie mam doświadczeń z prywatnymi spotkaniami swingującymi, więc nie wiem jak bardzo są ortodoksyjne ; )

- nie wypowiedziałem się o jakimkolwiek doświadczeniu, a jedynie o kodzie zawartym w określeniu 'swingers party'.

Spotkanie prywatne można nazwać dowolnie. Dobrze jak jest dla wszystkich zrozumiałe.

ja cały czas miałem w domyśle komercyjne imprezy, gdy taki wariant wchodzi jednak w grę i jest więcej możliwości "konfiguracji" ; )

- wiem. Komercyjność, niestety nie gwarantuje rzetelności podawanej informacji. :)

Dygresja.

Obecnie panuje moda na zbitkę słów - 'stałe fragmenty gry'.

Bardzo to komplikuje komunikacje, bo trzeba natychmiast wyjaśnić co rozmówca ma na myśli - gol z karnego, czy wyjście piłki na aut.

Takie przykłady można mnożyć

:)

Takie komercyjne imprezy są jednak popularne i według mnie nie jest to nic złego ; )

- nie napisałem, że impreza zła, a jedynie informacja o takiej imprezie jest, powiedzmy średnio precyzyjna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, mam nadzieję, że już wszystko jasne ; )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie. Sam temat przecież niezwykle ciekawy.

:)

Pisząc podbijamy go.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ni nie wiem czy równowaga pan i panów na imprezach swingerskich jest tak obowiązkowa, zwykle występuje pewien nadmiar panow (jeśli nie są to imprezy wyłącznie dla par), to jednak wyraźnie poprawia dynamikę imprezy.

Wreszcie są imprezy gang bang, gdzie duża przewaga panów to istota zabawy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W klubach wygląda to tak:

- swingers party - tylko pary (coraz częściej odchodzi się od wpuszczania singielek, jak drzewiej bywało);

- GB - zdecydowana przewaga facetów;

- sexparty - oprócz par zapraszani są single i singielki. 

A wracając do meritum jeszcze jedno - może być też tak, że żona pomyśli, że masz ochotę na inne kobiety, ale chcesz jej to zrekompensować dopuszczając do jej kontaktu z innymi mężczyznami. Jeśli jest zazdrosna, niespecjalnie otwarta - możesz mieć "pozamiatane", bo będzie się ciągle dopatrywać takowego podstępu. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...