Skocz do zawartości
Fotomaniak

Moje Wesele

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieniłem grupę na Bull ponieważ moje preferencje są takie że lubię być po obu stronach zarówno widzieć swoją partnerkę w ramionach innego jak i samemu balamucic komuś dziewczynę jednak problem wystąpił po stronie administracyjnej znów nie mogłem pisać w niektórych działach i nie wiem znów jak mam się za to zabrać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniłem grupę na Bull ponieważ moje preferencje są takie że lubię być po obu stronach zarówno widzieć swoją partnerkę w ramionach innego jak i samemu balamucic komuś dziewczynę jednak problem wystąpił po stronie administracyjnej znów nie mogłem pisać w niektórych działach i nie wiem znów jak mam się za to zabrać

Jak masz problem techniczny, to trzeba to dokładnie opisać w dziale pomoc.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabierz się lepiej za pisanie fantazji lub prawdziwych historii, bo dobrze Ci idzie

Klimaty weselne i Panna Młoda to moje ulubione fantazje...tylko tego Wujka  bym zmienił na jakiegoś Kolegę weselnego...

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wujek nie jest stary poza tym przystojny facet z niego i typowy "ruchacz" cześć jest prawdy w tej fantazji ☺

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...