Skocz do zawartości
rozwazni

Cześć!

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim, miło będzie Was poznać ;) Krótko o nas.

Jesteśmy zwyczajną, kochającą się heteroseksualną parą przed 30stką i postanowiliśmy spełnić naszą fantazje dotyczącą zaproszenia do łóżkowych zabaw drugiego mężczyzny.

Pomysł kiełkował już jakiś czas a wziął się chyba od oglądania filmów, gdzie zauważyłem większe zainteresowanie narzeczonej układami 2M+1K. Sam też podjarałem się na samą myśl, że ktoś może na moich oczach uprawiać seks z moją kobietą i sprawiać jej tym niesamowitą przyjemność :) Nie brakuje nam niczego w seksie, za każdym razem jest wspaniale, jesteśmy spełnioną parą ale nie ignoruje seksualności mojej partnerki. Wiem że podniecą ją wizja seksu z innym facetem, sama wizualizacja sprawia że majteczki robią się wilgotne jak las tropikalny:)

Postanowiliśmy zawrzeć znajomość z ludźmi o podobnych do naszych upodobaniach i poznać kogoś kogo nie tylko zaprosimy do łóżka ale kogoś z kimś się zakumplujemy. Taką mamy przynajmniej nadzieje...

Moja kobieta świetnie wygląda nago, jest bardzo odważna, a w łóżku potrafi rozpalić do czerwoności więc nie sądzę żebyśmy napotkali dużo przeszkód poznając odpowiednie osoby. No ale tak jak pisałem powyżej to musi być ktoś z kim i pójdziemy na piwo i do łóżka ;)

Pozdrawiamy

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Trafiliście w dobre miejsce. 

I już Was lubię, za to Wasze dłuższe niż 3 wyrazy powitanie:D

Bawcie się dobrze.

Pozdrawiam 

Druh.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...