Skocz do zawartości
Zouza

Fantazje

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli spełniły się Wasze fantazje, oczywiście te, które naprawdę chcieliście zrealizować, to po jakim czasie (jeśli w ogóle) pojawiają się nowe?

Kolega twierdzi, że po zrealizowaniu moich fantazji (z serii tych do zrealizowania) skuszę się na coś, co teraz mnie zupełnie nie podnieca np. dużo młodszych lub ciemnoskórych. Jakoś sobie tego nie wyobrażam... :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym się nie zakładał, że tak będzie bo nie znam Cię Zuzo za dobrze ale patrząc ogólne to oczywiście ten kolega ma rację, nasze pomysły i fantazje w łóżku to generalnie sinusoida a wiec nie rzadko i zachowania skrajne których dziś nie akceptujemy ale "jutro" okażą się genialne. Każdy człowiek się rozwija a więc myśli i zmienia poglądy a z seksem dodatkowo jest tak że na miejsce chwilowego przejedzenia daną rzeczą szukamy zamiennika i często jest to właśnie coś nowego czego do tej pory nie robiliśmy a co teraz pod wpływem aktualnego "niezadowolenia" wydaje nam się albo staje się na dłużej super pociągające.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym się nie zakładał, że tak będzie bo nie znam Cię Zuzo za dobrze ale patrząc ogólne to oczywiście ten kolega ma rację, nasze pomysły i fantazje w łóżku to generalnie sinusoida a wiec nie rzadko i zachowania skrajne których dziś nie akceptujemy ale "jutro" okażą się genialne.

Nie zakładam się. Kiedyś cuckold byłby dla mnie nie do przyjęcia. A tu proszę... :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Sphinx_Wawa

...i oby nigdy nie dane mi było zasmakować wszystkich moich fantazji (obecnych i przyszłych)...bo co mi wówczas pozostanie :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.08.2011 o 20:55, Zouza pisze:

Jeśli spełniły się Wasze fantazje, oczywiście te, które naprawdę chcieliście zrealizować, to po jakim czasie (jeśli w ogóle) pojawiają się nowe?

Nie mam konkretnego odstępu czasowego pomiędzy pojawianiem się nowych fantazji... natomiast zauważyłam, jedną tendencję u Siebie, większość nowych fantazji wiąże się z konkretnymi osobami, czyli to one najczęściej są "katalizatorami" czegoś nowego w mojej głowie. 

Poznaję kogoś i pojawia się myśl,której do tej pory nigdy w mojej głowie nie było, fantazja i wizja, ale już związana tylko z tą, konkretną osobą. 

P. i rozmowy z Nim bywały częstym "wyzwalaczem" nowych fantazji,wizji w głowie. 

Ale sam temat uświadomił mi,że wszystkie moje fantazje,zawsze wiązały się z konkretnymi osobami. 

Nigdy fantazja nie wyprzedzała człowieka. Zawsze konkretna osoba była początkiem... Ciekawe...uświadomiłam Sobie to, dzięki temu tematowi. Dziękuję @Zouza

M.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie moje fantazje są ściśle związane z dobrze zdefiniowanymi potrzebami seksualnymi. Spełnienie jednego nie zwalnia zatem miejsca dla nowości. Nie oznacza to jednak, że nie jestem otwarty na eksperymenty, ale inspiracja musiałaby płynąć raczej z zewnątrz. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega twierdzi, że po zrealizowaniu moich fantazji (z serii tych do zrealizowania) skuszę się na coś, co teraz mnie zupełnie nie podnieca np. dużo młodszych lub ciemnoskórych. Jakoś sobie tego nie wyobrażam... :-P

Moim zdaniem apetyt rośnie w miarę jedzenia. Kiedyś na czacie rozmawiałem z dziewczyną,  która doświadczyła DP, to mówiła że teraz ma fantazje o gangbangu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś sobie tego nie wyobrażam...

Rok 2011, aż łezka w oku się kręci ;) Różne fantazje, które wtedy nimi nie były, pojawiły się po jakimś czasie, spełniły się. Niech pomyślę - czego dzisiaj sobie nie wyobrażam? :D 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Zouza pisze:

Niech pomyślę - czego dzisiaj sobie nie wyobrażam? :D 

Aż się boję co wymyślisz ?? P. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...