Skocz do zawartości
ss20

Faworyzowane produkcje mojej Pani

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wchodząc w przyczyny skąd się to u niej wzięło, lub co wspomina ostatnimi czasy maja Pani lubuje się w tego typu "kolorowych" produkcjach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Akcje fajne, ale uważam, że jest zdecydowanie za dużo filmików cuckold gdzie czarny jest kochankiem. Jakaś propaganda czy jak? :D.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po przeczytaniu kilku opracowań napisze tak :) czarny jest tu elementem złamania kolorystyki bo inaczej wygląda produkcja gdzie wszystko jest białe a inaczej kolorowa (podobnie jak z TV) jak piszą, tak pokazują badania. No i element poniżenia męża którego żonę bierze element obcy rasowo i w przekonaniu wielu "gorszy". Pominę tu taka sprawę jak wielkość bo tu akurat są różne zdania :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak raczyło się wyrazić moje ajlowju - "no, całkiem przyjemny"

I przesłała taki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i znów, kolorystyka psuje mi trochę odbiór, ale ogólnie faktycznie fajny:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A cóż ja biedny poradzę? Ok przeprowadzę rozmowę dyscyplinującą jak wróci. Przyrzekam !!!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny jaki znalazła

PS

Sorrrrryyy Druh, ale jest niereformowalna :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To w końcu jej faworyzowane produkcje:) Ogólnie sam klimat filmików przyjemny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, ale co się nagada przy tym .........

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...