Skocz do zawartości
MrCobb

Dobry wieczór :)

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym przywitać się z wszystkimi członkami tej społeczności, jest mi niezmiernie miło że mogę spróbować być częścią tego świata. Znalazłem wasze forum niedawno, bardzo się cieszę że coś takiego istnieje. Do tej pory wydawało mi się że wszystkie te fantazje, marzenia, wyobrażenia które mam w głowie robią ze mnie co najmniej dziwaka. Po przeczytaniu wielu postów na tym forum cieszę się że się myliłem :).

Jeszcze raz witam i cieszę się że mogę tu być :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:) Dobrze się odnaleźć, co? 

Witaj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj może? :).

Wiesz, to faktycznie miłe uczucie takie "odnalezienie się". Niby sex, fantazje więc powinny być większe emocje a tak naprawdę trochę się uspokoiłem :). Hmmm, prawie jak terapia :).

W każdym razie chodzi mi po głowie mnóstwo różnych rzeczy, fantazji; do tej pory określałem to wszystko mianem perwersji, trochę nawet obawiałem się pisać o tym aż do momentu jak zacząłem czytać forum. Nagle okazało się że nie jestem wcale taki wyjątkowy ani taki zboczony bo na forum jest mnóstwo mężczyzn i kobiet którzy mają podobne a nawet bardziej szalone fantazje niż ja. I powiem Ci że to jest naprawdę super uczucie :D

Mam tylko nadzieję że uda mi się spełnić swoje marzenia (a jak to się mówi latka lecą... :) )

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tylko nadzieję że uda mi się spełnić swoje marzenia

spełnisz na 100%

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm, didl, trzymam za słowo :).

A tak na poważnie to może być ciężko, moja małżonka jest niestety z innego wszechświata i jakakolwiek forma "pomocy" z jej strony nie wchodzi w grę. Nie ma najmniejszych szans. No ale zobaczymy, różnymi drogami życie spaceruje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja małżonka jest niestety z innego wszechświata

Moja też była ........ :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę. To nie jest rozmowa w temacie "przywitanie" ale widzisz....u mnie zdarzyły się już takie rzeczy że już nawet nie chcę żeby moja żona przeniosła się do mojego wszechświata. 

W każdym razie nie ma co rozkręcać smutów, nie po to jest to forum :). Zobaczymy jak będzie układać się życie, jak to się mówi, dopóki marzymy wszystko może się zdarzyć :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I powiem Ci że to jest naprawdę super uczucie

Superuczucie pojawia się też, kiedy odkrywasz powoli, że to, co masz w głowie, może się zmaterializować. Przejście ze sfery teorii do praktyki nieokupione wcale krwawymi ranami, ale budzące autentyczne, wielostronne drżenie i uśmiech :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, może? to ja akurat wiem :D. W moim życiu zdarzyły się takie rzeczy że po prostu wierzę w to że to o czym marzymy we "właściwy" sposób w końcu sie po prostu stanie więc faktycznie to jest super uczucie wiedzieć że to co chcemy zbliża się do nas i w końcu to będziemy mieli. Masz rację, to wywołuje lekkie drżenie i uśmiech :).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...