Skocz do zawartości
Cuckisok

Jeden z moich faworytów

Rekomendowane odpowiedzi

jak by koleś nie był czarny, to filmik faktycznie byłby bardzo miły:) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak by koleś nie był czarny, to filmik faktycznie byłby bardzo miły:) 

Why? Nie lubisz czarnych? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no nie odpowiada mi ten klimat:) wkurza mnie niemiłosiernie, że większość filmików cuckold są właśnie biała kobieta - czarny facet...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no nie odpowiada mi ten klimat:) wkurza mnie niemiłosiernie, że większość filmików cuckold są właśnie biała kobieta - czarny facet...

No rzeczywiście. Nie wiem czy widziałem filmik gdzie żona była czarna a facet biały :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

według mnie, to ma na celu wytworzenie takiego "stereotypu" że prawdziwym bullem to może być tylko czarny. 

Tak więc jak widzę czarnego w akcji to nie oglądam właściwie filmików. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

według mnie, to ma na celu wytworzenie takiego "stereotypu" że prawdziwym bullem to może być tylko czarny. 

Tak więc jak widzę czarnego w akcji to nie oglądam właściwie filmików. 

Albo odp jest prozaiczna i po prostu łatwiej trafić czarnego z konkretnym sprzętem niż białego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

konkretny sprzęt to nie wszystko.

ale nie o tym tu dyskusja w końcu:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To macie w kolorze białym :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...