Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Harda suka

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż, uda sie czy nie to najmniej ważne, liczy sie droga jaka musisz do celu pokonać, byle robić to z głową i nie szkodząc własnemu organizmowi nadmiernym obciążeniem. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przez jedną chwilę mi też przyszło do głowy czy nie wziąć udziału w HS. Jednak po dosyć szybkiej analizie trasy i weryfikacji swoich potrzeb (trwało to nie więcej niż 10 sekund) doszedłem do wniosku, że nie jestem ultrasem. Ostatnio przekonałem się nawet, że już 1/2IM po płaskim mnie nie bawi, zdecydowanie zostaję przy krótszych dystansach. Nawet zrezygnowałem ze startu w tegorocznym Tatramanie, choć od dawna o tym marzyłem echhhh :facepalm:  

Tym bardziej wielki szacun dla tegorocznego zwycięzcy HS Artura Kurka - prawie 300km w niewiele ponad 22h  :shock:  Taka to Suka

Ale bardzo ciekawi mnie Heort czy starczyło Ci pary do przygotowań, czy udało Ci się wziąć udział, a może nawet ukończyć HS? Tak czy siak, podziwiam wszystkich którzy na coś takiego się porywają, pod warunkiem, że przeżywają :blink:  a Ty jak zauważyłem żyjesz, więc...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla amatorów biegania i bawienia się w błocie polecam Hunt run. Impreza raz w roku niestety ale gromadzi tysiące startujących. Ubaw po pachy często w wodzie i błocie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hunt, Runmageddon, Spartan, Barbarian, Mud Max, Katorżnik, Bieg Tygrysa (mi się ten najbardziej podoba) i wiele innych to bardzo fajna okazja do upodlenia się i zmieszania z błotem. Moim zdaniem przynajmniej raz w roku każdy powinien się zeszmacić, to akurat są po temu doskonałe okazje :lach: Tyle że nie zawsze jest łatwo zebrać drużynę pajaców gotowych na takie coś. Na szczęście na trasie większość sobie pomaga :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem w Tatrach gdy startowali w HS. Wiem, że się powtarzam ale to co oni robią, to dla mnie masakra. Jestem ciut wysportowany, ale nie wyobrażam sobie czemu miałbym swojemu ciału zrobić coś tak ekstremalnego;-) Przy tym wejść na Everest to jak ciacho wszamać :rolleyes:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, uda sie czy nie to najmniej ważne, liczy sie droga jaka musisz do celu pokonać, byle robić to z głową i nie szkodząc własnemu organizmowi nadmiernym obciążeniem. :)

Wystartowałeś w HS? Jak poszło?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Troche nam się z hardą drogi rozeszły, mianowicie ja postanowiłem przenieść się na północ Islandii, może kiedyś wrócimy do tematu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...