Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Harda suka

Rekomendowane odpowiedzi

Tematy są różne oraz pytania w nich stawiane. Ale odpowiem na Twoje pytanie które zadałeś

W tym roku postawiłem sobie za cel start w przyszłorocznej edycji i zastanawiam się czy to aby nie za dużo...

Za dużo jak dla Ciebie. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze? To tylko totalny idiota bez mózgu nie odczuwałby strachu ani wątpliwości związanych z takim startem, a pokonanie właśnie własnych obaw jest w tym wyzwaniu najtrudniejsze. Nie oceniaj ludzi swoja miarą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oceniaj ludzi swoja miarą

Nie Cynek nie chciał Cię obrazić - padła wątpliwość - padła odpowiedź...

Przyjmij albo podejmij merytoryczną dyskusję, ale nie atakuj, bo jego wypowiedź nie miała na celu ataku. Sam napisałeś, ze warto porozmawiać na inne tematy, to po prostu zostały one podjęte, a że nie po Twojej myśli...nie można tego oczekiwać, że wszystko będzie tak jak chcemy.

A nawiasem mówiąc plan ambitny. Podziwiam, bo uwielbiam sport ale takich wyczynów nie byłabym w stanie się podjąć. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię merytoryczne wypowiedzi a nie tego typu, ja rozumiem że większość osób ocenia podjęcie takiego wyzwania jako wariactwo ale nie zmienia to faktu, że są osoby które podejmą rękawice. Bardzo przepraszam ale drażni mnie gdy ktoś mnie ocenia po wyrażeniu wątpliwości, ciekawe czy tak mówi cynamonek do kobiety która ma wątpliwością czy zostać hotka. Jest to nie na miejscu, w mojej ocenie. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe czy tak mówi cynamonek do kobiety która ma wątpliwością czy zostać hotka.

Myślę, że porównanie nie na miejscu....

Myślę, że Cynamonek sam lepiej by się wypowiedział w tym temacie i on również jest świadom, że nie jemu rozwiewać takie wątpliwości.

Ja nadal podtrzymuje swoje zdanie - nie ma co negować kogoś, kto po prostu odpowiedział na Twoją wątpliwość...ot co...o nic więcej nie chodzi...

i zdecydowanie nie ma co porównywać wątpliwości we wzięciu udziału w Hardej suce do zostania hotką.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbędna dyskusja. Ja decyzje o przygotowaniach podjąłem już zima i systematycznie się przygotowuje, realizując swoje założenia. A porównanie trafne bo ani cynamonek po moich wątpliwościach nie może stwierdzić czy to wyzwanie dla mnie, ani nie można ocenić że kobieta nie nadaje się ba hot bo ma wątpliwości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak znam ludzi którzy takie coś biegają, np. Ironman ale zaczynali 5-6 lat temu a i tak jest im ciężko [np. ostatnio jeden miał problem z Biegiem dookoła kotliny jeleniogórskiej] Dodatkowo wystarczy przeczytać biografię Kurka i wszystko staje się jasne. Ale pomysł zacny choć sukcesu nie wróżę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...