Skocz do zawartości
Muszka

Jak długo wytrzymaliście bez seksu

Jak długo wytrzymaliście bez seksu?  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak długo wytrzymaliście bez seksu?

• Godzinę ;)
      0
    • Dzień
      19
    • tydzień
      71
    • Miesiąc
      103
    • Rok
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Od rana. Jestem już na granicy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najdłużej bez masturbacji to 5dni. Bez sexu kilka miesięcy.

Natomiast normalnie to 1 do 3 razy dziennie robie sobie dobrze. 

Pisze ON

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OK, 5 lat. Nie liczę tu okresu, zanim zacząłem uprawiać seks (żeby ktoś nie myślał, że zacząłem w wieku 5 lat :D). Nie liczę masturbacji. I nie jest nawet tak, że "wytrzymałem". Po prostu był taki okres, kiedy nie miałem tej potrzeby. Ale potem nadrobiłem :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od mojego pierwszego razu to 3 miesiące najwięcej podczas pracy sezonowej za granicą :P Chociaż syn właścicielki był interesujący :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

16 lat i to było najdłuższe i najgorsze 16 lat w moim życiu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, napisano:

16 lat i to było najdłuższe i najgorsze 16 lat w moim życiu ;)

Wróć 18 lat. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez seksu potrafię długo, miałem odpoczynki pooperacyjne, SSRI czasem odbierało ochotę. Bez masturbacji najdłużej po wazektomii 

On

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio mniej więcej tyle co trwa ciąża homo sapiens. Na szczęście się zakończyło. Jeszcze trzeba odbudować formę. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...