Skocz do zawartości
Muszka

Jak długo wytrzymaliście bez seksu

Jak długo wytrzymaliście bez seksu?  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak długo wytrzymaliście bez seksu?

• Godzinę ;)
      0
    • Dzień
      19
    • tydzień
      71
    • Miesiąc
      103
    • Rok
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek dojrzalyimpot

długo ...... ponad 3 lata

onan stale tylko i sztuczna

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Załapałem się kiedyś na fantastyczne zlecenie: praca w czasie rejsu po Bałtyku i Morzu Północnym, na niewielkim, dwumasztowym żaglowcu. Warunki były spartańskie, wachty potwornie męczące, każdą wolną sekundę próbowało się przeznaczyć na sen, a w dodatku na krypie był całkowity zakaz używania wody do czegoś innego, niż picie. O jakimkolwiek myciu nie było mowy. Nawet o myciu rąk. Po tygodniu pływania bez przybijania do portu człowiek żył nie tylko z męcząca świadomością, że jeśli by mu się nagle zachciało, to nie ma w okolicy ani jednej syrenki, z którą można uroczo pofiglować, ale też nawet onanizować się nie ma chęci, bo jest potwornie brudny i śmierdzący. Za to gdy po tym tygodniu przybiliśmy do mariny w Stralsundzie, sam gorący prysznic wywołał u mnie tak gwałtowną erekcję, a chwilę później, z pomocą zaledwie kilkunastu ruchów ręki - potężny wytrysk, że tego rekordu szybkostrzelności nigdy dotąd nie pobiłem :D Czasami fajnie trochę się przegłodzić, choćby dla tej jednej chwili późniejszego nasycenia...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami fajnie trochę się przegłodzić, choćby dla tej jednej chwili późniejszego nasycenia...

Oj tak... :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... w dodatku na krypie był całkowity zakaz używania wody do czegoś innego, niż picie. O jakimkolwiek myciu nie było mowy. Nawet o myciu rąk. ...

O czym Ty piszesz? W Bałtyku jest prawie słodka woda. W wodzie z za burty też wam zabronili się myć? O odsalarce nie wspomnę. A może była susza i Bałtyk wysechł?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No OK, bosman raz się tak umył, własnie w Morzu Północnym, bo wpłynęliśmy rybakom w sieci i musiał nurkować, by uwolnić śrubę :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O czym Ty piszesz? W Bałtyku jest prawie słodka woda. W wodzie z za burty też wam zabronili się myć? O odsalarce nie wspomnę. A może była susza i Bałtyk wysechł?

"W Bałtyku jest prawie słodka woda" -  Smacznego...

"W wodzie z za burty też wam zabronili się myć?" - jeśli spłukanie rąk z wiadra po oprawianiu szprotek nazwiemy myciem, to nie, nie zabronili, moja nieścisłość, sorki.

"O odsalarce nie wspomnę"  -  ja też nie wspomnę, bo jej tam nie było, podobnie, jak radia (poza walkie-talkie), przyrządów do pomiaru prędkości (mierzyliśmy "tradycyjnie" - idąc wzdłuż burty od znacznika do znacznika), sprawnej busoli (mały kompas był przybity gwoździami pod kołem sterowym) i wielu, wielu innych wspólczesnych udogodnień, o zaawansowanej elektronice i komputerach tym bardziej również nie wspomnę... 

"A może była susza i Bałtyk wysechł?"  - No wtedy by nam się trochę do dupy pływało....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Ciekawska_para

2 tygodnie max... w głowie potem było tak gorrrrąco od myśli, że temperatura w pomieszczeniu wzrastała o kilka stopni ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

2 tygodnie max... w głowie potem było tak gorrrrąco od myśli, że temperatura w pomieszczeniu wzrastała o kilka stopni ;)

A kto z Waszej pary?

Nie chcę dawać ostrzeżeń za takie rzeczy, ale przeczytajcie Regulamin. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, niestety ale ponad rok. Względy medyczne po skomplikowanej ciąży i porodzie :( Biedny Stówa był wtedy :lach: ale teraz nadgania

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O ile dobrze pamiętam, to według szariatu nie można ukarać kobiety za hadd w postaci kwalifikowanego cudzołóstwa, jeżeli nie miała dostępu do męża przez ponad 2 miesiące.

Wiąże się z tym taka przypowieść opisana bodajże w Sunnie Proroka:

Pewnego razu Prorok przechadzał się po mieście i usłyszał przeciągły, rozżalony płacz pewnej kobiety.

Spytał jej sąsiadów - dlaczego ta kobieta płacze? Sąsiedzi odpowiedzieli mu, że jej mąż wyjechał w podróż i bardzo długo nie wraca.

Prorok zamyślił się i kiedy wrócił do domu spytał swej żony - jak długo kobieta może wytrzymać bez mężczyzny? Na co jego żona bez wahania odpowiedziała - najwyżej 2 miesiące.

:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...