Skocz do zawartości
Muszka

Jak długo wytrzymaliście bez seksu

Jak długo wytrzymaliście bez seksu?  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak długo wytrzymaliście bez seksu?

• Godzinę ;)
      0
    • Dzień
      19
    • tydzień
      71
    • Miesiąc
      103
    • Rok
      40

Rekomendowane odpowiedzi

W temacie o pasie cnoty napisałes, że teraz jesteś impotentem, jak to się ma do wypowiedzi powyżej?

Pardon za wnikliwość, poprostu mnie to ciekawi.

Impotent to ktoś, komu, krotko mówiąc, nie staje, nie ma to wpływu na podniecenie (przynajmniej u mnie), napiecie rośnie wewnątrz, sperma sie zbiera i rozsadza podbrzusze, ból promieniuje aż na boki, w kerunku nerek ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Męska Suka Ultimate Cuckold'" data-cid="77974" data-time="1354828036">

napiecie rośnie wewnątrz, sperma sie zbiera i rozsadza podbrzusze, ból promieniuje aż na boki, w kerunku nerek

O jaaaaaa i co wtedy? :zdziwko: :zdziwko:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś pisałam z kolesiem któremu marzyła się kastracja ,pisałam już o tym w innym temacie .

I on właśnie chciał żeby mu zabronić wszelkich praktyk seksualnych ,to mu zabroniłam ,opowiadał mi o tym jak trudno na początku wytrzymać ,z czasem to wszystko dzieje się właśnie w podbrzuszu ,im dłużej to trwa tym organizm się przyzwyczaja do tego .Ból staje się mniejszy ,a każde podniecenie nie wytwarza już tyle spermy ...to trochę jak z karmieniem dziecka piersią im więcej dziecko potrzebuje mleka tym więcej kobieta tego mleka wytwarza ( oczywiście czasem biologi się nie przeskoczy -mleka po prostu brak ) .Dlatego też jeśli dziecko mleka matki już nie chce ,albo ona je odstawia od piersi to pokarm naturalny zanika .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie zanika ,ale staje się nieaktywny .Nie pełni już żadnej roli w organizmie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli się jeszcze nic nie ucięło,to podobno Nasz mózg nie zapomina ,można mu przypomnieć ,pobudzając się odpowiednio. Oczywiście może być tak że zmiany są nieodwracalne :smutek3: albo da się coś z tym zrobić przy pomocy specjalisty ,czasami organizm już nie wytwarza pewnych hormonów trzeba mu je podać tak na "rozruch ", trochę jak zakwas do pieczenia chleba .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się nie da, myślę że to zachodzą zmiany w psychice.....

Może meska suka UC się wypowie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwał tak zwał :)

Zmianami w psychice też można manipulować ,zależnie od tego czy my tego chcemy ,czy ktoś Nas zmusza . Wrócić do aktywności jeśli się tego nie chce ,nie będzie proste .Nasza psychika walczy jeśli tego naprawdę chcemy .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...