Skocz do zawartości
Muszka

Jak długo wytrzymaliście bez seksu

Jak długo wytrzymaliście bez seksu?  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak długo wytrzymaliście bez seksu?

• Godzinę ;)
      0
    • Dzień
      19
    • tydzień
      71
    • Miesiąc
      103
    • Rok
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem polecenie 2 dni... Wytrzymałem 24h

Ja kiedyś miałam kare "tydzień bez seksu ,masturbacji " -Nie wytrzymałam :redevil: i jeszcze lanie dostałam :facepalm:

Tydzień, przy Twoim temperamencie??

Musiał albo Cię dobrze nie znać, albo jakiś "przyglup..."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O, widzę, ze ankieta już dawno powstała. Super!

Myślę, że jest różnica w napięciu sexualnym u kobiet i u mężczyzn. Że mężczyzna potrzebuje tego rozładowania sexualnego ze względu na aspekt fizyczny. U kobiety to raczej w głowie rodzą się potrzeby ... chociaż ..... ;D

Ja zaznaczyłam miesiąc. Gdy nie mam męża pod łapką i jestem skazana na abstynencję to dam sobie radę. (Jeśli dużo o sexie nie myślę ;)) Dam radę do momentu przełomu w moim cyklu miesięcznym. Gdy na moje ciało ostro nacierają estrogeny .. to wtedy chodzę jak ułan - :) i jak sobie nie ulżę, to każdy mój ruch poteguje ból cierpienia i podniecenia mojej myszki .... nabrzmaiłej i rozochoconej.

Cholera, no i wyszło szydło z worka, człowiek też zwierze .... :tease:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem rogaczem ultimate i wytrzymuję od miesiąca do 3 miesięcy, ból jest cholerny, podniecenie też, ale moja Pani nie pozwala mi zbyt często na masturbację.

Jedynym ratunkiem są polucje, organizm się ratuje przed zatopieniem ;)

W temacie o pasie cnoty napisałes, że teraz jesteś impotentem, jak to się ma do wypowiedzi powyżej?

Pardon za wnikliwość, poprostu mnie to ciekawi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a masturbacja sie liczy? :P

No, tak!

Chodzi o wszelkie praktyki cielesne prowadzące /niekoniecznie prostą drogą/ do orgazmu :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w sprzyjajacych okolicznosciach do tego typu zabaw 3 godziny :P no ale nocy nie licze bo to spie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no ale nocy nie licze bo to spie

Robisz na śpiku? :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

haha no nie wiem :D kiedys mialem erotyczny sen i sie obudzilem posuwajac dziure miedzy materacmi hahaha

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobre Adas...Ja musze wytrzymac bez seksu nieraz ponad miesiac...Ale po tygodniu musze sobie sam ulzyc jeszcze na dodatek jak kicia mi pisze smski to na maksa nie wytrzymuje...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobre Adas...Ja musze wytrzymac bez seksu nieraz ponad miesiac

No ale jak to miesiąc? :blink:Kare masz,czy cóś :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...