Skocz do zawartości
Muszka

Jak długo wytrzymaliście bez seksu

Jak długo wytrzymaliście bez seksu?  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak długo wytrzymaliście bez seksu?

• Godzinę ;)
      0
    • Dzień
      19
    • tydzień
      71
    • Miesiąc
      103
    • Rok
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Burczymucha-to zależy wszystko od pacjenta i jego stopnia podniecenia.

U mnie po 1.5 tygodnia bez spustu,zaczynają się jazdy :-> Jak jest u kobiet,tego niestety nie jestem wstanie się dowiedzieć :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli po tygodniu zaczyna rozsadzać jądra

Teraz sama widzisz Burczymucho,że facet nie może długo wytrzymać bez seksu :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tydzień :-P

Tak myślałem,że tobie też po tygodniu rozsadza jajeczka ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że parę tygodni więc zaznaczyłem "miesiąc". Po tej przerwie na samą myśl byłem tak podniecony i mokry jak niemowlaczek :-P.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie masturbacja to nie jest prawdziwy seks. Traktuje to jak proces wydzielania serotoniny. Seks to zbliżenie cielesne, emocjonalne, to reakcja dwojga ludzi. I jeśli tak miałbym odpowiadać na to pytanie to wytrzymałem około 14 miesięcy.

Ripostuje wszelkie docinki - nie dla tego, że nie mogłem znaleść kobiety, tylko dlatego, że byłem zakochany platonicznie i nie wyobrażałem sobie w takim stanie kochać się z inną kobietą.

Natomiast licząć z pustym rękoczynem to czasem dwa dni wytrzymam. Nie więcej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

prawda jest taka że facet tym bardziej dominujący długo nie wytrzyma bez sexu lub masturbacji, jak ktoś wcześniej to powiedział ból jajek jest nie do wytrzymania i wtedy trudno nawet o ulżenie sobie bo każdy dotyk boli :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem rogaczem ultimate i wytrzymuję od miesiąca do 3 miesięcy, ból jest cholerny, podniecenie też, ale moja Pani nie pozwala mi zbyt często na masturbację.

Jedynym ratunkiem są polucje, organizm się ratuje przed zatopieniem ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś miałam kare "tydzień bez seksu ,masturbacji " -Nie wytrzymałam :redevil: i jeszcze lanie dostałam :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...