Skocz do zawartości
Muszka

Jak długo wytrzymaliście bez seksu

Jak długo wytrzymaliście bez seksu?  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak długo wytrzymaliście bez seksu?

• Godzinę ;)
      0
    • Dzień
      19
    • tydzień
      71
    • Miesiąc
      103
    • Rok
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Mirek54321

ja lepiej będzie jak się nie wypowiem....26 września minęła rocznica..... ot..szkoda nawet mysleć jak jestem wyposzczony,....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nocne polucje liczą się jakoś? B-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nocne polucje liczą się jakoś? B-)

Jakoś nie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie ;)

Jeśli sie nie liczą to wytrzymałem  19 lat 3 miesiące i 20 dni

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale seks z Kasią Rączkowską chyba się liczy?

P.

Z Basią Rączkowską też wcale zły nie jest, Ale jak rak na bezrybiu to co zrobić. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zaznaczyłam miesiąc ale to było kilka miesięcy

w ciąży kompletnie nie miałam ochoty na seks a i moje genitalia stały sie kompletnie niewrażliwe (pewnie hormony jakieś tak zadziałały) więc można powiedzieć ze seksu nie uprawiałam

męża ręką zadowalałam od czasu do czasu czyli nie można nazwać tego seksem....

zreszta seks bez MOJEGO orgazmu to dla mnie nie seks a chałtura ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem miesiąc w szpitalu i to nie to że pielęgniarki były nieatrakcyjne tylko uczyłem się od nowa chodzić więc o innych sprawach nie było mowy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...