Skocz do zawartości
Muszka

Jak długo wytrzymaliście bez seksu

Jak długo wytrzymaliście bez seksu?  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak długo wytrzymaliście bez seksu?

• Godzinę ;)
      0
    • Dzień
      19
    • tydzień
      71
    • Miesiąc
      103
    • Rok
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli się jeszcze nic nie ucięło,to podobno Nasz mózg nie zapomina ,można mu przypomnieć ,pobudzając się odpowiednio. Oczywiście może być tak że zmiany są nieodwracalne :smutek3: albo da się coś z tym zrobić przy pomocy specjalisty ,czasami organizm już nie wytwarza pewnych hormonów trzeba mu je podać tak na "rozruch ", trochę jak zakwas do pieczenia chleba .

No tak, tak jak z kastracja, farmakologiczna

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponad pół roku bedac w związku na odległość.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponad pół roku bedac w związku na odległość.

Wytrzymalas???

Na boku... nic???

A rączka??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wytrzymalas???

Na boku... nic???

A rączka??

Czy raczka to nie pamietam, dawno to było :P

Na boku nic, grzeczna bylam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba się nie da, myślę że to zachodzą zmiany w psychice.....

Może meska suka UC się wypowie

Zmiany w psychice owszem - nawet gdyby się chciało wrócić do aktywności, to narzędzie odmawia, jest blokada, która może wyłączyć chyba tylko ten, co włączył.

Zresztą nie wiem, chyba nie potrafiłbym już mojej żonki potraktować tak... hm... instrumentalnie.

Jej seksualność jest dla mnie świętością, nie umiałbym tej swiętości zbrukać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek onioni

kiedyś żona chciała mnie ,,zaruchać// aż mi się odechce

po 2-3 tygodniach powiedziała że ma już dość

ja jeszcze parę dni i też to samo bym powiedział :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś z żoną się umówiliśmy ,że miesiąc wytrzymamy bez sexu ,wytrzymaliśmy....ale spust był meeega obfity i to z finałem w ustach mojej kotki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś z żoną się umówiliśmy ,że miesiąc wytrzymamy bez sexu

Ale - po co? Co to Wam dało?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale - po co? Co to Wam dało?

byliśmy ciekawi ,jak to będzie ,co będzie się działo z naszymi umysłami ,i było ciekawie ,podniecenie było ogromne kładąc się spać ,i ciągłe myśli o seksie , i ta blokada ,że wiemy ,że nic nie będzie jeszcze bardziej podniecała.najlepsze było jak minął miesiąc ....:)orgazmy niesamowite 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My zesmy sie kiedys umowili ze robimy sobie miesieczny "odpoczynek" , wytrzymalismy moze z tydzien;p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...