Skocz do zawartości
Muszka

Jak długo wytrzymaliście bez seksu

Jak długo wytrzymaliście bez seksu?  

232 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak długo wytrzymaliście bez seksu?

• Godzinę ;)
      0
    • Dzień
      19
    • tydzień
      71
    • Miesiąc
      103
    • Rok
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś w ogóle próbował? Chodzi o zaprzestanie wszystkich zachowań seksualnych z masturbacją włącznie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przesadziłaś z tą godziną :-P nawet sobie nie jestem w stanie tego wyobrazić O.o Mam podobne zdanie do przedmówców. Seks nie jest moim determinantem, jak go nie ma nie panikuję i nie liczę chwil bez niego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha no ja też tak mam, ale wiem, że są osoby, które sprawdzają swoje granice wytrzymałości :-P Jet tu ktoś taki?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Sphinx_Wawa

nie mogłem wypełnić ankiety bo mój rekord to 11 lat.... od narodzin do pierwszej masturbacji;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie mogłem wypełnić ankiety bo mój rekord to 11 lat.... od narodzin do pierwszej masturbacji;)

:-P;);)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest nas dwóch :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczyłem tydzień,chociaż było to parę dni więcej :-P

Dłużej nie dałem rady z powodu cholernego bólu jajek i czyhających za rogiem pokus ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli po tygodniu zaczyna rozsadzać jądra :-P Pytanie czy gdyby to przetrzymać to ból by minął, a produkcja nasienia zmniejszyła się do minimum? I znów nasuwa się pytanie: tylko po co? ;)

U mnie (kobiety) nie ma fizycznego bólu z powodu braku rozładowania seksualnego, ale w mózgu zaczyna się kotłować... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...