Skocz do zawartości
PiotrekMMz

Nowy członek - Mińsk Mazowiecki

Rekomendowane odpowiedzi

No chłopie teraz to już musisz zatrudnić asystentkę żeby Cię umawiała na spotkania.

Płytki kładziesz? Bo mam łazienkę do zrobienia i mimo dwóch złotych rączek i 20 zwinnych palców to do płytek nie mam cierpliwości. A więc jak?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Franki ile Ty masz palcy u rąk?

Piotrek złota rączka ! Widzę, że z marketingiem sobie świetnie radzisz ale wiesz, nie ma to jednak jak rekomendacje ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopak wszedł na forum żeby kogoś poznać, a skończy na kolanach kładąc płytki :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Pioruniasty. Każdy musi być kiedyś na kolanach. Pytanie kto będzie z tyłu[emoji14]

@Ritta. A czy ja mówiłem że chodzi tylko o palce u rąk? Palce u stóp też mam zwinne :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym już gorzej, za to mam magiczną zdolność wyszukiwania miłych, klimatycznych knajpek/restauracji ;)

Wzamian za gotowanie wstaw tutaj proszę:

majsterkowanie, a przyznam Ci rację :)

Jestem złotą rączką i mam zwinne palce :P

Ach i och! ;)

Jeszcze pewnie zwinny język masz i złotego penisa? :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Franki, jeżeli postawisz dobre piwo to możliwe, że się dogadamy;)

Ritta, mam nadzieję, że będę miał okazję je otrzymać negatywne, bądź pozytywne, przyjmuję każde, ponieważ negatywy motywują mnie do dalszej pracy nad sobą i swoimi umiejętnościami :)

Na tekst z klęczeniem to nie będę się wypowiadał, bo to nie moje klimaty :P

Zouza, sama się przekonaj, ja więcej nie zdradzę :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kuś, bo przetestuję sumiennie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

;)

Oglądałem Twoją galerię i nie powiem, było mi naprawdę bardzo, bardzo miło móc widzieć taką piękną kobietę w takich sytuacjach :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hohoho, trochę wazeliny wieczorem i nawet przeziębienie jakoś lżej się znosi ;)

No dobrze, nie śmiecę Ci już w powitalnym wątku. ;)

Do zobaczenia w innych. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miłego weekendu życzę Piotrek

Nawzajem. Fajny chłopak z Ciebie. Wybierz sobie grupę Preferencji, zgodnie z komunikatem w kolorze zielonym, który widzisz teraz u góry strony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...