Skocz do zawartości
PiotrekMMz

Nowy członek - Mińsk Mazowiecki

Rekomendowane odpowiedzi

Strzała. Niecodzienie można zobaczyć takie powitanie i tym bardziej jestem rad Ciebie powitać! Do wrzucenia ptaka nie namawiam ale że jako dzisiaj jest otwarcie sezonu to motor (jak masz) to byś mógł pokazać :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim ponownie za przychylne słowa, tymbardziej od stałych bywalców.

Motocykl posiadam, a olej w głowie i w silniku, przynajmniej tak mi się wydaje :)

Zdjęcia wrzucę jak go porządnie wyczyszczę do sezonu, bo jeszcze za zimno na dojazdy do pracy na maszynie :)

Gustuję bardziej w chopperach/cruiserach aniżeli w ścigaczach, uważam, że na tych motocyklach jeżdżą ludzie, którzy dojrzeli do pewnych decyzji ;)

Prędkości nie potrzebuję, ponieważ prędkość wolę w samochodzie na odpowiednich trasach, a motocykl traktuję jako źródło przyjemności z jazdy i wolności, a dla chopperka najprzyjemniejszy dźwięk z rur wydobywa się przy prędkości ok. 70-90 km/h i według mnie taka jest wystarczająca :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Piotrze z MZ ;)

Wszystko było juz chyba powiedziane na powitanie, wiec do "zobaczenia" w innych tematach ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za zdublowanie posta, niestety nie znalazłem opcji edytuj na telefonie.

Chciałbym dodać, że zdjęcia "ptaka" na razie nie zamierzam dodawać, wolę najpierw zapoznać się lepiej z ludźmi i zasadami panującymi na forum, a następnie przejść do kolejnego etapu.

Nie jestem również człowiekiem z serii: próbuję wyrwać wszystko co się rusza, a może się uda i zaliczę.

Dodatkowo dodam od siebie, że nie tylko "ptakiem" hotka żyje i wolę najpierw zdobyć czyjś umysł, następnie ciało, ponieważ sex zaczyna się w głowie, a ptak to tylko narzędzie, które nie jest jedyną formą zaspokajania kobiety ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodatkowo dodam od siebie, że nie tylko "ptakiem" hotka żyje i wolę najpierw zdobyć czyjś umysł, następnie ciało, ponieważ sex zaczyna się w głowie, a ptak to tylko narzędzie, które nie jest jedyną formą zaspokajania kobiety

No i ja też już CIę lubię:) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodatkowo dodam od siebie, że nie tylko "ptakiem" hotka żyje i wolę najpierw zdobyć czyjś umysł, następnie ciało, ponieważ sex zaczyna się w głowie, a ptak to tylko narzędzie, które nie jest jedyną formą zaspokajania kobiety

wiara w ludzi mi wróciła :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aleś "przydziobał", Piotrze :D No, no... Punkty złapane już u Hotek, u Rogaczy i nawet u Kochanków. :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem hetero, ale otwarty jestem na każdą znajomość, tym bardziej, że grono cuckold w Polsce nie jest aż tak liczne :)

Nie stanowi to dla mnie problemu by np. wyjść kiedyś na piwo z którymś z kochanków :)

Cenię ludzi z pasją, ponieważ to dzięki niej jesteśmy wyjątkowi i nietuzinkowi ;)

Mam nadzieję, że nasze znajomości będą się rozwijać w odpowiednim kierunku.

Pozdrawiam i miłego zakończenia weekendu życzę :)

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I napisz jeszcze, że gotować potrafisz. ;):D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym już gorzej, za to mam magiczną zdolność wyszukiwania miłych, klimatycznych knajpek/restauracji ;)

Wzamian za gotowanie wstaw tutaj proszę:

majsterkowanie, a przyznam Ci rację :)

Jestem złotą rączką i mam zwinne palce :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...