Skocz do zawartości
PiotrekMMz

Nowy członek - Mińsk Mazowiecki

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że to mój pierwszy post na forum w dobrym zwyczaju jest się przywitać ze wszystkimi :)

Zatem: Witam Wszystkich Serdecznie!

Mam na imię Piotr, doświadczenie w znanym nam wszystkim temacie posiadam niestety niewielkie, ponieważ umówić się na realne spotkanie z parą i nie trafić na oszustów jest bardzo trudno...

Aczkolwiek znalazły się 2 takie sytuacje.

Co więcej mogę o sobie napisać?

Z wykształcenia inżynier, pasjonata motocykli i fotografii, lubię dobrą kawę, preferencje łóżkowe: namiętność przede wszystkim, a jeżeli partnerka preferuje to BDSM(proszę tylko nie kojarzyć z Grey'em, zdecydowanie wolę "Historię O").

Gdyby ktokolwiek miał pytania to zapraszam.

Miłego weekendu życzę

Piotrek

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło Ciebie przywitać Piotrze. Bardzo fajne powitanie na naszym forum. Myślę, a nawet jestem pewny, że dobrze trafiłeś. Dawno nie widziałem tak miłego powitania :) Baw się dobrze, pisz dużo i się spotykaj bo tych możliwości jest tu sporo. :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum.

Pasjonat motocykli, hmm.

I już Cię lubię :P

A na oszustów trzeba zawsze uważać i być czujnym :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dawno tak fajnego powitania tu nie było :)

Witam i życzę wszystkiego dobrego :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Nowy Członku:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam się, że dwuznaczność tytułu zamierzona, hehe? :D

Witaj i baw się namiętnie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zamierzona, zamierzona, cieszę się, że zauważyliście subtelną sugestię :)

Naprawdę mi miło słyszeć, że moje powitanie Was zadowoliło. Napisałem co sądziłem, a też nie wiedziałem co dokładnie wpisać.

Wpłacam jutro opłatę wejściówkową i mam zamiar cieszyć się razem z Wami i wśród Was w takim ciasnym gronie ;)

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Piotrze! Cieszę sie, ze powitales nas wszystkich a nie jak wiekszosc "ruchaczy" wita tylko kobity. Czuje sie powitany wiec i ja Ciebie witam.

Motocykle to bardzo fajne hobby ale by jezdzic skutecznie nie wystarczy miec benzyne we krwi. Przede wszystkim trzeba miec olej w glowie. Mnie niestety rozumu brakuje bo jak Pan Bog rozum rozdawal to ja za kutasem stalem. I wyszlo jak wyszlo.

Zycze Ci Drogi Piotrze abym za miesiąc lubil Cie tak samo jak teraz.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkie wyszly i Ci braklo?

Nikt nie powiedzial ze sie dopchalem. W efekcie i rozumu i kutasa Bog poskąpil. I wlosow. Ale ciiiiiiii. To bedzie nasza tajemnica.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No prosze ... , post powitalny a tu juz komitet sie uformowal do Nowego Czlonka . To sie nazywa wejscie. BRAVO !

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...