Skocz do zawartości
Zouza

Cuckold dla bogatych ?

Rekomendowane odpowiedzi

iko, moim skromnym zdaniem masz racje. Nie liczy się gdzie a liczy się z kim.

Wolę spędzić upojnie czas w tanim hoteliku przy przysłowiowej pizzy i tanim winie niż być znudzonym się w luksusowym hotelu z szampanem i truskawkami..

Jeżeli obie strony czują namiętność, oraz są upojone swoją wzajemna obecnością to nie ma znaczenia stan portfela, ponieważ można i na wydmach znaleźć ustronne miejsce i się dobrze bawić. A jeżeli kryterium dobrej zabawy stanowi portfel, to znam inne określenie na taką formą "znajomości".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee, wiecie co?

Sorry, ale ja tego NIE KUPUJĘ! :D

Tanizna, jeden wieczór 200 zł.?

Serio?

To dwa wieczory w m-cu i miałabym zapłacone komorne. :D

Na wydmach?

Mhm, ekstra! Już to widzę.

-10 stopni, a pan z mikrofiutkiem (od zimna) próbuje dobrać się do pani z siną (też od zimna) dupą. :lach:

Albo upał, komary gryzą w tyłek, a w dodatku jest coś gorszego niż kamyk w bucie, czyli ziarenko piachu pod napletkiem. :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tanizna, jeden wieczór 200 zł.?

wiedziałam, że się tego przyczepisz... cholera możemy rozmawiać o stawkach etc.... (bo można taniej nocleg znaleźć i kanapki z domu tez można zabrać i żona je zrobi nawet)  jednak miejmy świadomość, że warto wcześniej czy później do łóżka wejść i coś zjeść i jakoś do siebie dojechać

jeżeli 200 zł na dwie osoby faktycznie uznajemy za bogactwo, to  jestem cholernie bogata i z krezusami się spotykam....  jestem zapraszana do hotelików a ja zapraszam na kolacje... może jakaś dziwna jestem, ale nie uważam że kochanek ma finansować wszystko....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiedziałam, że się tego przyczepisz...

Muszę :D

W końcu mój temat, nie? :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu mój temat, nie?

a wiesz, że tu się paru znajdzie co Ci wyliczą, że i za 70 zł się da znaleźć łóżko i zjeść i dojechać :lach:

sama sobie to rozpętasz :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Inaczej bym tematu nie zakładała (gdybym rozpętywać nie chciała) :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckold nie dla bogatych( ok, dla bogatych pewnie też)...ale dla klasy średniej. Nasza polska japiszońska klasa średnia przy dochodach kilku czy kilkunastu tysiącach złotych miesięcznie lubi się określać mianem "bogata"....ale bogactwo to to jeszcze nie jest:)

I od jakiegoś czasu tą naszą niemałą średnio i wielkomiejską klasę średnią jest już na to stać. Więc zaczęła się bawić :)

Efekty widać tu:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam osoby z forum które spotykaja się w domu.

Dzieci nie ma chata wolna .  ;)

Nie trzeba byc bogatym trzeba mieć poukładane życie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzeba byc bogatym trzeba mieć poukładane życie.

Nie no, spokojnie, pewnie, że można!

Ja w lewym skrzydle, on sobie w prawym odpoczywa, sąsiedzi jakieś 5 km. dalej, nikt tych wrzasków i pisków nie usłyszy :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou czy są jakies wyniki badań, ze sex cuckold jest glosniejszy niz sex malzenski?:))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...