Skocz do zawartości
Zouza

Cuckold dla bogatych ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ze buty dla kobiet sa drozsze od meskich ?

Zazwyczaj są, jeśli brać pod uwagę tę samą markę. Ale nawet jeśli nie są - no Jaski, jak mi powiesz, że kupujesz buty specjalnie do seksu, to mój świat przewróci się do góry nogami. ;)

Zresztą wiele rzeczy u kobiet jest specjalnie do seksu. W bodystockings nie chodzę codziennie. ;) Podobnie z niektórymi kieckami, o butach już wspominałam. :P Wychodzi na to żem fetyszystka :redevil: 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zresztą wiele rzeczy u kobiet jest specjalnie do seksu. W bodystockings nie chodzę codziennie. ;) Podobnie z niektórymi kieckami, o butach już wspominałam. :P Wychodzi na to żem fetyszystka :redevil:

no u facetów też 

np taka prezerwatywa

ubieram specjalnie i tylko do sexu :-P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak noszę w torebce kilka tom sponsorka? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou , OK

Ale mi chodzi o generalizowanie i wmawianie , ze jak kobieta chodzi do kosmetyczki , lub jak dba o siebie , to juz to właśnie jest traktowane jako "inwestycja" w zabawy Cuckold

Nosz Qrwa , przecież i tak sobie pójdziecie do fryzjera , czy kolejna kiecke kupicie

No bo to po prostu lubicie

Tak samo jak ja sobie kupię spodnie , koszule czy tez kolejne auto jak to mi sie zacznie psuć , albo sie za nadto zestarzeje ;)

A właśnie mowa o takich butach do łóżka , czy tez bodystocking

To juz co innego, tak samo jak inwestycja. W hotel , czy podróż do miejsca schadzki , lub tez kolacja z dobrym winem ;P

To to juz uważam za inwestycje i ciagle powtarzam

Kosztuje w chuj i trochę

I nie chodzi o licytowanie sie, ale raczej o stwierdzenie , ze tytułowe " dla bogatych", ma jak najbardziej uzasadnienie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak noszę w torebce kilka tom sponsorka? ;)

Zou kobieta z kompletem ubranek w torebce...................marzenie:):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie dla bogatych! Dlatego w Polszy jest tak malo par bawiacych sie w cuckold/swing poniewaz Polacy to w wiekszej czesci biedne spoleczenstwo. W koncu znalazlem logiczne wytlumacznie dlaczego tak jest.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ON: Ciiiiii.....cuckold jest dla biednych ;) nie mówmy że dla bogatych, bo skarbówka nie śpi, i przyjdą nam tu na forum i oskubią...  ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak samo jak ja sobie kupię [...]  kolejne auto jak to mi sie zacznie psuć , albo sie za nadto zestarzeje ;)

ja ostatnio kupiłam, jak poprzednie było bardzo brudne... 

ale to i tak taniej jak w temacie;-)))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobieram ciuchy, dbam o detale (żeby metka nie wystawała :P), staram się, żeby... [...] odcień paznokci pasował do chujwieczego itp

on tez nie wie...........

stawiam na kolor samochodu;-) w końcu do czegoś musza pasować;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

he he... trochę w nastroju pozlotowym jestem i przedzlotowym 

i wychodzi, że jeszcze jak do zk dołożysz chęć spotykania się na naszych imprezach... no to jest dla bogatych...

ledwo... jeden się skończył, drugi się szykuje... Krk mam w głowie a się jeszcze zastanawiam czy w tym roku może, może jeszcze coś wykręcić... w mazowieckim.... 

a obiektywnie rzecz ujmując, wielu z nas może być na to po prostu nie stać....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...