Skocz do zawartości
Zouza

Cuckold dla bogatych ?

Rekomendowane odpowiedzi

W 10 par (lub więcej) wynająć mieszkanie, apartament w centrum Polski.

Zrobić grafik i ... go przestrzegać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba można by pośrednio zgodzić się z tematem ale nie do końca popadać w skrajności, owszem chcąc aby ta "przygoda" dawała nam za każdym razem więcej pozytywnych doznań, pragnień i emocji, będąc przy tym osobami z dużą fantazją i chcąc realizować swoje wymyślne "fanaberie" należy liczyć się z tym że może to okazać się kosztowną "fanaberią", choć uważam że jeśli ktoś jest bystry, kreatywny a na dodatek z intelektem to potrafi owe koszty minimalizować nie tracąc na wartość...post-18854-0-12246200-1462952875_thumb.jpgpost-18854-0-12246200-1462952875_thumb.j

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- dla bogatych?

http://pl.xhamster.com/movies/5673659/pregnant_vacuum_cleaner.html?embed=related&from=player_related

Taką, właśnie przed laty zastawałem żonę mojego kolegi(potem On - Nas... zastawał). Wszystko do niej bardzo podobne, figura, walory, kolor włosów, oszczędność stroju. Mieszkanie jedynie było sporo mniejsze, bo to filmowe jest przynajmniej dwupoziomowe. 

koszty? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja właśnie obejrzałem filmik, na którym laska toples odkurza sypialnię?? Chyba dość internetów na dziś... 

I do tego w ciazy.. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja właśnie obejrzałem filmik, na którym laska toples odkurza sypialnię?? Chyba dość internetów na dziś... 

- nie zamierzałem, egoistycznie zresztą, przypodobać się wszystkim, a jedynie napisać co mnie w tym wątku - kręci. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(1) I tutaj musimy sie juz ograniczyc tylko i wylacznie do polskiego podworka

(2)Wspomnialas tez , ze czesto Hotka "inwestuje" w siebie , OK zgadzam sie, (...)

(2a)ale wiele innych uslug dla facetow jest zdecydowanie drozszych niz dla kobiet

(2b)Czesto tez Wy Kobiety, nie wiecie jakie wydatki musimy poniesc zwiazane z samym przybyciem na miejsce(...)

(3) Jakas taka wewnetrzna przekora sie wlacza

Ad. 1.

No taka jakaś mało światowa i do tego staroświecka jestem ;)

zwróć proszę uwagę, że napisałam o tym, że ktoś MNIE ZAPRASZA na kolację - zaprasza, więc... Płaci?

Ad.2.

No i git :D

Chyba mi nie powiesz, że facet zwraca uwage na każdy centymetr swojego ciała? Robi np.... kurwa, maseczki na stopy?! :P gapi się pół godziny w lustro i sprawdza czy ma brwi równe? czy dobrze wyglada od tyłu? I w jakim świetle ma największe cycki? czy mu majtki podkreślają kształt tylka? :D ( troche popłynęłam.. ;) )

inwestuje i czas i kasę. Dobieram ciuchy, dbam o detale (żeby metka nie wystawała :P), staram się, żeby... Rzęsy sie nie posklejały, odcień paznokci pasował do chujwieczego itp

Jednym zdaniem chcę żeby delikwent był zadowolony, chcę się czuć pięknie i zajebiście, tyłem, bokiem i od dołu. No wszędzie. To wymaga inwestycji i nie mam tu na myśli tylko hajsu. Niektóre rzeczy trzeba zrobić z wyprzedzeniem, żeby w dniu spotkania były na tip top.

Ad.2a.

Chyba golenie brody :lach:

- bez urazy, nie mam żadnej wiedzy na temat cenników 'męskich salonów urody' czy czegoś ;)

Ad.2b.

No to inwestuje w spotkanie, tak? A poza tym, Kochany, nie każdy lata na randki samolotem :P

Ad.3.

To tak jak mi, powyżej :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mi nie powiesz, że facet zwraca uwage na każdy centymetr swojego ciała? Robi np.... kurwa, maseczki na stopy?!

Moze nie kazdy centymentr, gdyz daleko mi do narcyzmu, a tak by bylo w przypadku faceta.

Ale skarpetki pilingujace i maseczki na stopy, to juz chyba norma ?!

Sam tez dosc czesto uzywam, tym bardziej ze po wielu latach pracy w warunkach morskich itp, moje stpopy tego wymagaja :P

Ad.2b. No to inwestuje w spotkanie, tak?

Skoro Ty uwazasz , ze Kobieta dba o siebie i tym samym inwestuje w potencjalne spotkanie , to dlaczego mi nie wolno interretowac tak samo , tylko ze w odniesieniu do faceta ?

Dla przykladu podam, ze jak Kobieta kupuje sobie ponczochy, to "inwestuje", a facet jak kupuje skarpetki , to przeciez norma ?!

A co dalej mi podasz jako przyklad ?

Ze buty dla kobiet sa drozsze od meskich ?

A porownujemy to sama marke jakosc itp ?!

To ze kiecka kosztuje kilka tysiakow i kobieta kupuje ich kilka do roku ?

A widzialas ile kosztuje porzadny garnitur , koszule, a nawet i pasek do spodni ?

Tez nie chodze z metkami na wierzchu :P

A poza tym, Kochany, nie każdy lata na randki samolotem :P

A kto Ci to powiedzial ?

Cos mi sie zdaje, ze "z Kims" rozmawialiscie na moj temat, a to nie ladnie tak za plecami  :cenzura:  obrabiac

A jak juz lecialem, to tylko dlatego ze to jedyny sensowny sposob podruzowania w moim przypadku.

A przy obecnym cenach i mozliwosciach, nie uwazam tego za ekstrawagancje

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A będąc niemal naga potrafię "mieć na sobie" kilka ładnych stówek.

jak pamiętam, to będąc w futrze perfum, masz na sobie całe stówy,.Nie licząc niczego innego.

Dlatego istnieje 'Panama Papers'. Skądś trzeba mieć te stówy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaski, jakby nie było, to powinno się 'opłacać' wszystkim ;) proszę mnie tu nie wciągać w polemikę z wykrzyknikami (!!!) :)

A, że latasz, to drogą dedukcji ogarniam, daleko mi do plotkary :D :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...