Skocz do zawartości
Zouza

Cuckold dla bogatych ?

Rekomendowane odpowiedzi

Zou, nie Su, tylko Ty i Illa ;)

Przed zlotem w Łodzi w grudniu 2013 roku :P

Pamięć mam krótka, ale dobra

A obroża dla Ciebie czekała , zgodnie z życzeniem, w czerwonym kolorze, zapakowana jak prezent Mikołajkowy

po czym wyladowala w rekach jakiejś kelnerki co nas obsługiwała , bo sie nie pojawiałas :P

Frodo

Zgadzam sie z Tobą w 109%

Pierwsze spotkanie , Wasz teren , neutralny grunt, wasze poczucie pewności i bezpieczeństwa

Ale juz kolejne spotkania ..... ;)

Chyba byś sie nie pogniewał gdyby ego i kobiecość R były połechtany do maximum

Dla przykładu , czysto hipotetycznie

Czy hak Hotce zaproponuje sesje w SPA z fryzjerem , kosmetyczka , mani i pedicure , to czy świadczy to o tym

lub ,Ze daje jej do zrozumienia ze jest zaniedbanym czupiradłem z brudem za paznokciami ?

Czy ze po prostu chce, żeby Hotka zrelaksowana , wypoczęta, doceniona i szczęśliwa ?

Bo chyba sami przyznacie, ze Kobiety szczęśliwsze i uśmiechnięte , sa jakoś zawsze ładniejsze ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do końca życia mi będzie wypominał.  :splashface:

Czy hak Hotce zaproponuje sesje w SPA z fryzjerem , kosmetyczka , mani i pedicure , to czy świadczy to o tym lub ,Ze daje jej do zrozumienia ze jest zaniedbanym czupiradłem z brudem za paznokciami ?

Ale na takie propozycje to może być czas, gdy jest już pewna zażyłość. ;) Przynajmniej tak sądzę na dzień dzisiejszy. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Zou , bede wypominał :P

Odpuscze dopiero po Twoim wyjezdzie z Gdyni ;)

I tak, takie atrakcje napewno nie na pierwszym spotkaniu

Choć wielu facetów twierdzi, ze dziewczynę na pierwsza randkę , warto wziac na basen :D

P.s: sytuacja z basenem , czysto hipopotamiczna :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba byś sie nie pogniewał gdyby ego i kobiecość R były połechtany do maximum

Dla przykładu , czysto hipotetycznie

Czy hak Hotce zaproponuje sesje w SPA z fryzjerem , kosmetyczka , mani i pedicure , to czy świadczy to o tym

lub ,Ze daje jej do zrozumienia ze jest zaniedbanym czupiradłem z brudem za paznokciami ?

Czy ze po prostu chce, żeby Hotka zrelaksowana , wypoczęta, doceniona i szczęśliwa ?

No i widzisz, to już pewnie każdy patrzy inaczej. Bo ja bym się trochę pogniewal;) Dla mnie jest to obszar zarezerwowany dla męża. I to on, a nie kochanek ma dbać i gwarantować to, ze ego i kobiecość kobiety są dopieszczone. Więc proponując full pakiet w SPA w moich oczach nie sugerujesz, że jest rozczochranym czupiradlem, ale że mąż nie wywiązuje się ze swojej roli i musisz go zastąpić. I po raz kolejny podkresle, ze nie mam tu watpliwosci co do intencji. Ale nasza akurat emocjonalnosc i sposób zabaw rezerwuja takie rzeczy dla męża. Z tego samego powodu prezenty nie sa mile widziane.
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno nie polubić obu opcji, gdy zna się intencje i motywacje. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno nie polubić obu opcji, gdy zna się intencje i motywacje. :)

Ale z drugiej strony, mnie byłoby się trudno uwolnić od myślenia "ależ ze mnie łoś, skoro nie jestem wstanie zapewnić żonie takich przyjemności i muszę się zdawać na kochanka". Ale to pewnie zależy od tego jakich emocji się szuka. My koncentrujemy się bardziej na aspekcie fizycznym zabaw. Dla kogoś ważniejsza moze być otoczka romansu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wojcio

O ile rozumiem Twój punkt widzenia

To jednak nie klikam tego postu ze go lubię

A to z tego powodu, ze jako ewentualny "ten trzeci" , to jednak tez czasami czuje potrzebę dania Hotce czegoś unikalnego, nietypowego

Czegoś, czego maź lub stały partner jej jeszcze nie dał

I nie chodzi tutaj o wymiar materialny , wartośc pieniężna " tego czegoś"

A raczej o pozostawienie jakiegoś miłego wspomnienia

Bo chyba nie o to chodzi , żeby spotkać sie tylko na sex i kolacje na której płaci każdy za siebie ;)

A to ze z Rogaczem możemy tez byc kumplami , to tez bym sobie życzył

A nawy nie wyobrażam sobie , żeby mogło byc inaczej

Ale w sumie , to odeszliśmy od tematu

I wracając do niego i odpowiadając na temat , to powiem tak

Cuckold, to kurewsko drogie hobby

Szczególnie jak sie nie ma Pary/ Kochanka "po sąsiedzku" i własnych warunków lokalowych

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z drugiej strony, mnie byłoby się trudno uwolnić od myślenia "ależ ze mnie łoś, skoro nie jestem wstanie zapewnić żonie takich przyjemności i muszę się zdawać na kochanka".

Zbyt ambicjonalnie do tego podchodzisz, moim zdaniem.

Po pierwsze - wcale nie jest powiedziane, że Ty nie jesteś w stanie zapewnić. To raczej kochanek chciałby, by Yolandi odczuła, że ON docecnia Jej towarzystwo.

Po drugie - gdybyś nawet nie był w stanie finansowo zapewnić takich przyjemności, to nic nie znaczy. Jest tyle innych możliwości zapewnienia przyjemności, okazania uczuć, docenienia, które tylko Ty możesz dać. I tego nie przebije żadne SPA, czy wycieczka do Honolulu ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou

Swietnie to ujęłaś

Nie dało by sie lepiej

Wojcio

Ależ ja , nawet bym nie śmiał sie równać z Rogaczem

Mi chodzi tylko i wyłącznie o to, ze obydwaj , możemy Hotce zapewnić przyjemności, nie wchodząc sobie " w kompetencje" ;)

A tak juz bez aluzji do Wojcia

Jak wielu z Was wie, mieszkam poza Polska

I dla mnie sam wyjazd do Polski, to taki koszt, ze jak wynajmę tani hotelik, lub apartament, to nie stanowi to zbytniej różnicy

A ze zatrzymać sie gdzieś muszę , bo nie mam swojego lokum , to automatycznie mam lokum do spotkań ;)

Wiec tego chyba nie można uznać za specjalna aranżacja i narzucaniem .....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt ambicjonalnie do tego podchodzisz, moim zdaniem.

Nie, Zou, nie ambicjonalnie. A tak w ogóle, to tylko teoretycznie, bo nigdy nie byłem nawet blisko takiej sytuacji. Więc nawet tak naprawdę nie miałem na myśli siebie, a rozważam tylko jakiś tam model sytuacyjny. My po prostu nie szukamy takich zachowań ani emocji w naszych zabawach. Co wcale nie znaczy, że jeśli ktoś ich szuka, to ja uważam, to za coś złego.

Jeśli już ktoś nam taką propozycję złoży, to grzecznie odmówimy, nie obrażając się. Dopiero nachalność w tym względzie byłaby nieakceptowalna. Zawsze na pierwszym spotkaniu przy piwku, a czasem nawet jeszcze mailowo, bardzo jasno określamy to, czego szukamy. Nie zdarzyło nam się, aby ktoś miał z tym problem.

To raczej kochanek chciałby, by Yolandi odczuła, że ON docecnia Jej towarzystwo.

No ja rozumiem, ale akurat w naszym przypadku próba okazania tego finansami się nie sprawdza. A okazje, do docenienia naszego towarzystwa jakoś tam się znajdują;)

Im mniej kasy w tym wszystkim, tym bardziej komfortowo dla obu stron.

Budget Cuckold:) Ale też tak uważam - poza jakimiś oczywistymi kosztami, typu składka na pokój, nie zdarzyło nam się ponieść jakichś większych ofiar finansowych. A i druga strona, nie musiała nigdy wywalać kokosów. Taka z nas ekonomiczna para:)

A ze zatrzymać sie gdzieś muszę , bo nie mam swojego lokum , to automatycznie mam lokum do spotkań ;) Wiec tego chyba nie można uznać za specjalna aranżacja i narzucaniem .....

No to wtedy traktowałby to jako zaproszenie do domu - wiadomo, że za czynsz i ogrzewanie Ci nie zwracam ;)

Ale jak jest gadka "ogarnijmy w trójkę jakiś pokoik", to wiadome jest dla nas że się dzielimy kosztami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...