Skocz do zawartości
Zouza

Cuckold dla bogatych ?

Rekomendowane odpowiedzi

No, to jak raz w tygodniu, to co innego;) Sam mam tak mało czasu, że i raz w miesiącu byłoby luksusem:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I widzisz Wojcio , to Ty znów poruszasz wątek "co za kasę"

Dla mnie , lepszy apartament , oznacza większy komfort i przyjemność pobytu

Po co mamy sie kwasic , pijąc wino które nam nie smakuje

A na sile jeść danie które nie smakuje lub siedzieć w miejscu które mi sie nie podoba...... ?!

Dla wielu , koszt za nocleg w hotelu to niewiele, ale tez nie chciałbym , narazić kogoś na zbytni wydatek

Dlatego tez , przejmuje cała inicjatywę i nikogo nie obarczam nawet faktem myślenia o tym

Jeśli to tak odbierasz, to znaczy ze jak wielu innych, nie miałeś okazji mnie poznać

A kto mnie zna, ten wie ze możemy mowić o cenach, kasie , sytuacji ekonomiczno politycznej itp, ale i wie jak ja postępuje

Mam nadzieje, ze jeszcze nie obraziłem żadnej ze swoich Kochanek , lub jej mężów ;)

Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo

A jak kończyliśmy znajomość, to napewno nie z powodu braku porozumienia w kwestii płatności

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że jest to hobby jak każde inne . Oczywiscie piszę tutaj tylko z punktu widzenia finansowego.

Co to znaczy być biednym?

Paczka papierosòw kosztuje 15 zł razy 30 dni - 450 zł na miesiąc.

Zlot w Łodzi:

130 zł hotel.

Ok 300 zł paliwo, śniadanie, drinki, taxi./ na dwie osoby.

Czyli mniej więccej to samo.   Do zabawy warunki idealne 

Przepraszam za podawanie kwot ale bez tego nie wiemy o czym rozmawiamy.

Fajki, wyjazd na ryby, jedno spotkanie cuckold. Wybór należy do Nas. Z drugiej strony mogę mieć kasę na wszystko.

Nie twierdzę, że to jest maĺo czy dużo - być biednym to pojęcie względne.

Oczywiscie są hotele i hotele, ceny kolacji też są różne i podstawową kwestia to ilość spotkań.

Wszystko kosztuje ale napewno stać na takie zabawy bardzo wiele osób.

Z punktu widzenia finansowego żadna z Nas elita. Z punktu widzenia  tego , że do końca nie jesteśmy normalni  -

można by Nas nazwać Elitą Popieprzonych Zboczeńców.  :D

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaski, to jeszcze raz - ja Cię o żadne złe intencje nie podejrzewam w choćby najmniejszym stopniu! Znam Cię z forum, znam z przygotowań do krakowskiego zlotu.

Rozmawiamy o mega hipotetycznej sytuacji. Więc zakładam, mając Cię za osobę bystra i taktowna, że gdybym zaproponował, że ja płacę za kolacje i drinki, bo Ty zapłaciłeś za hotel, to przyjabys to jako naturalne, dające mi poczucie komfortu i nie naciskał, tylko dlatego, ze Cie stac. Zresztą takie rzeczy wyczuwa się instynktownie, więc tu omawiamy je tylko teoretycznie, bo sam akurat nigdy nie znalazłem się w jakiejś niekomfortowej sytuacji zwiazanej z finansami.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla sprostowania

Nie chciałem Cie Wojcio obrazić

Mi chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby wszystkie strony milo wspominały spotkanie i żeby chciały sie cześciej spotykać

A i dokładam wszelkich starań , żeby męskiej części Pary, nie odbierać honoru i nie pozbawiać męskości

A ze wiem jakie sa realia i siła nabywcza plnow , to wiem ze nie każdego może byc stać na zbyt częste wyjazdy i spotkania

Wiec staram sie , żeby kwestia kasy nie stała na przeszkodzie do naszych spotkań

A tak jak piszesz , to jasne ze Tobie bym dał zapłacić za kolacje :D

Ale tak jak i Ty

Tylko hipotetycznie

Zakładam , ze dopiero poznaje pare i nie znam ich statusu materialnego

Albo...... Ze ta Para zarabia średnia krajowa ;)

A tak swoją droga ,jak juz jestem w jakimś stałym układzie, to ja naprawdę lubię Pani dać jakiś prezent ;)

I to nie musi byc perfum czy bielizna.

Wole, jak sa to jakieś wspólne wakacje (z Rogaczem) , lub tez nietypowa atrakcje ....... Powiedzmy ze skok na bange.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee, jak już zabawa w takim klimacie, to raczej obroża z ćwiekami.

Te z kryształkami zostawmy francuskim pieskom :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla sprostowania

Nie chciałem Cie Wojcio obrazić

Mi chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby wszystkie strony milo wspominały spotkanie i żeby chciały sie cześciej spotykać

A i dokładam wszelkich starań , żeby męskiej części Pary, nie odbierać honoru i nie pozbawiać męskości

A ze wiem jakie sa realia i siła nabywcza plnow , to wiem ze nie każdego może byc stać na zbyt częste wyjazdy i spotkania

Wiec staram sie , żeby kwestia kasy nie stała na przeszkodzie do naszych spotkań

Jaski, rozumiem Twoje intencje i je lubię ale hipotetyczna sytuacja.

Kochanek zaprasza Nas jako parę do siebie. Okazuje sie , że coś nie zagrało i facet okazuje się zwykłym bucem.

W końcu znamy sie z Pw a jedno spotkanie przy piwie to czasami za mało aby poznać człowieka.

Typowy przykład "Maczuga Herosa " - czy jakoś tak.

Nawet nie mogę wypierdolic faceta za drzwi - on jest u siebie. To moja żona i ja sie ubieramy i wychodzimy. Było by to dla mnie strasznie upokarzające o R nie wspomnę.

Zaznaczam nigdy czegoś takiego nie doświadczyliśmy. Mamy szczęście do kochanków. Jednak jak My jako para to tylko  na Naszym terenie .

Postaw piwo, kawę ale za apartament płacimy My. 

:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba Su o obroży z kryształkami mówiła :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...