Skocz do zawartości
Zouza

Cuckold dla bogatych ?

Rekomendowane odpowiedzi

Takie są nasze spostrzeżenia.

Zgadzacie się z tym, czy nie?

Proszę o komentarze.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli weźmie się pod uwagę koszty "zamiejscowych" pobytów (hotele, apartamenty) jakieś drobne prezenty to zapewne to generuje koszty.

Szczególnie jak się zestawi z zarobkami Polaków (średnia krajowa to przecież propaganda, dodatkowo służąca wyrwaniu jak największej składki do Zakładu Utylizacji Szmalu).

Z drugiej strony jeżeli pozna się jakąś parę (na wymianę) to można spędzić weekend w innym mieście i zrewanżować się w analogiczny sposób.

No tak zapomniałem że Polacy mają na tyle duże mieszkania że mogą obcych przenocowywać, a dzieci nawet tego nie zauważą..

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, hotele, apartamenty, wspólne kolacje, drinki... ;)

Do tego - jeśli ktoś chce się w swing klubie zabawić, zwłaszcza, gdy nie chce w środku nocy wracać... - liczyliśmy kiedyś, to wydatek rzędu średnio 800 zł. Tylko dojazdu i ogólnie pobytu! Do tego należałoby doliczyć nowy strój i buty na tę okazję (chociaż oczywiście można założyć coś, co już się ma w szafie ;) ).

W swingowaniu prywatnym dochodzi jeszcze do tego (hotelu i - nazwijmy to - cateringu, czy pozałóżkowej zabawy) "umundurowanie" Hotki. :P A będąc niemal naga potrafię "mieć na sobie" kilka ładnych stówek. :P Wiadomo, że każda z nas, chociaż co jakiś czas, chciałaby pokazać się w nowej, seksownej bieliźnie, czy sexy butach, nie? ;)

No oczywiście można włączyć wersję ekonomiczną, jeśli faktycznie można kogoś u siebie ugościć, a Pani na tę okazję jakoś specjalnie się nie będzie przygotowywać.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie teraz analizuję... ;)

Wersja ekonomiczna to i tak wydatek min. 100-150 zł. x 3 do 4 spokań/m-c = co miesiąc nowa para, może nawet dwie, butów! :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, hotele, apartamenty, wspólne kolacje, drinki... ;)

Ostatnio to przeliczyłem i wyszedł koszt ok.550 zł.Więc jednak to chyba nie "hobby" na każdą kieszeń.Ale może jednak warto choć raz się "odchamić" :)

Wersja ekonomiczna to i tak wydatek min. 100-150 zł.

Dzieci wysłać do teściów,zamówić pizze i kilka butelek wina z Biedronki po 9,99=max.80 zł :)

Wersja ekonomiczna to i tak wydatek min. 100-150 zł. x 3 do 4 spokań/m-c

To już nie wersja ekonomiczna ale chyba de luxe :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieci wysłać do teściów,zamówić pizze i kilka butelek wina z Biedronki po 9,99=max.80 zł

Akurat to były sytuacje, gdy to ja byłam gościem, więc policzyłam taryfę w obie strony (no przecież nie będę w kurewskich butach i stroju zapitalać komunikacją miejską ;) ), nowy bodystocking i butelkę wina nie z Biedronki, hehe (z pustą ręką jakoś byłoby głupio). No 150 jak nic! ;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się nie na każdą kieszeń (wczoraj na samo paliwo poszło że 250 zł) . Ale nie znaczy to że jak się nie ma pieniędzy to nie można się w to bawić.

Hotel nie zawsze jest konieczny i można spróbować to inaczej zorganizować. Bielizna za kilka stówek- też nie jest konieczna. Najważniejsze są chęci a później zadowolenie z tego co się przeżyło.

Po drugie spotkanie co tydzień? Fajnie by było ale oprócz pieniędzy w takim przypadku duży wpływ ma życie, rodzina, dzieci. My nie moglibyśmy sobie pozwolić na tak częste spotkania. Do tego taki rarytas podawany zbyt często może spowszednieć.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bielizna za kilka stówek- też nie jest konieczna.

Ja akurat nie mówiłam o samej bieliźnie , a całym łóżkowym zestawie ;) Ale nie o to chodzi, jasne, że można taniej. Można po prostu założyć to, co już się ma. :)

Co do hotelu - też nie zawsze konieczny, ale jak jedna i druga strona nie może ugościć u siebie, to co pozostaje? Plener? Auto? No jakoś czarno to widzę... 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się myślałem o przypadku kiedy można jakoś w którymś z mieszkań się umówić. Plener może być pasjonujący ale raczej jako kolejny krok fajnej gry (nie pierwsze spotkanie-przynajmniej ja tak myślę ).

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście duże zasoby ułatwiają życie ale w większości zależy jakie kto ma priorytety ;) bo paczka paierosów to powyżej 10 pln więc jedna dziennie to co najmniej 310 pln a są tacy udzie wypalający więcej i droższe więc jedni wolą codzienną (wątpliwą według mnie przyjemność) a inni wolą zainwestować w niezapomniane przeżycia w spotkaniach grupowych ;). pozatym też każdy ma własne przekonanie jedni wolą ekstra zabawę od czasu do czasu a inni niewyobrażają sobie spotkań co kilka dni (moim zdaniem lepiej od czasu do czasu ponieważ jak wszystko w zycie nawet najlepsze przyjemnosci zbyt częste tracą smak)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...