Skocz do zawartości
blacktangerines

Jak ciężko znaleźć kochanka do trójkąta

Rekomendowane odpowiedzi

Bo przyznam szczerze poczułam się w pewnym momencie jak worek kartofli tych męskich przepychankach.

Czytajac odpowiedzi jakie uzyskaliscie, to chyba juz nic nie musze dodawac ;)

Tym bardziej, ze odpowiedzi udzielili Wam Ci, ktorzy sa juz naprawde doswiadczonymi i wiedzo o co chodzi.

Po prostu, mieliscie niefart trafiania na buractwo , w dodatku brudne od ziemi, bo dopiero co wyrwane :D

A tak jak Wam Frodo pisal,

pakujcie sie i za tydzien spotykamy sie na zlocie  w Trojmiescie. :indians:

Bedzie zabawa, smiech , tance , chulanki i swawole.... , a kto wie ?!

Moze wrocicie do domu z niezlym porozem u meza ?! :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: szukajcie cierpliwie a znajdziecie odpowiednią osobę do waszego trójkąta. Sama wiem że to nie jest łatwe. Uczestnictwo w takim zlocie daje dobrą okazję do poznania mnóstwa miłych ludzi.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie tak ciężko, jak dwóch na raz. Hihihihi

Mleczko skwitowałby (jak w polskim filmie): "Trudno jest znaleźć dobrą opiekunkę do dziecka, ale jeszcze trudniej znaleźć dobre dziecko" :) Tak sobie jeszcze myślę, że zwyczajnie dobrze jest czerpać radochę z samego szukania, a wtedy efekty same przyjdą?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ta kobieta ze zdjęcia ma kompleksy i chce iść na siłownię z poczucia nieatrakcyjności to powiem zdecydowanie nie, nie, NIEEE.

Dla mnie mogłabyś jeszcze gdzie niegdzie tu i ówdzie przybrać :) Lubię czuć na sobie ciało a nie stertę patyków na ognisko. 

Moim zdaniem trafiacie na niewłaściwe osoby, może niewłaściwa selekcja na samym starcie i facet liczy że dostanie pod stołem nr telefonu na spotkanie z hotką sam na sam. Może spróbujcie w tej selekcji obrócić podejście o 180st. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy zaiwaniać na siłownię i wrócić do tematu za 3 miesiące.

Ja popieram tą opcję. Skoro pytasz na forum to grzecznie odpowiadam ;)

Chociaż bardziej polecam coś aerobowego, rowerek, bieganie, pływanie + dieta.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja popieram tą opcję. Skoro pytasz na forum to grzecznie odpowiadam ;)

Chociaż bardziej polecam coś aerobowego, rowerek, bieganie, pływanie + dieta.

Spoko ... dzięki za szczery komentarz. Chodzę regularnie i zrzucam zbędności ;) w tym również cycki :P

Jeżeli ta kobieta ze zdjęcia ma kompleksy i chce iść na siłownię z poczucia nieatrakcyjności to powiem zdecydowanie nie, nie, NIEEE.

Dla mnie mogłabyś jeszcze gdzie niegdzie tu i ówdzie przybrać :) Lubię czuć na sobie ciało a nie stertę patyków na ognisko. 

Moim zdaniem trafiacie na niewłaściwe osoby, może niewłaściwa selekcja na samym starcie i facet liczy że dostanie pod stołem nr telefonu na spotkanie z hotką sam na sam. Może spróbujcie w tej selekcji obrócić podejście o 180st. 

Komentarz poniżej pokazał, że jednak grupa zainteresowań wiekszości facetów to rozmiar 38 :)  Ja ma ten komfort że mam zajebisty seks w domu i choćby trójkąt nie wyszedł to i tak będzie mi zaje%$&((cie przyjemnie

Za tydzień szykuje się zajebisty zlot..pakujcie walizki i w te pędy na imprezę..

Poznacie ludzi (Kochanków,Pary, Singli) bez konieczności pisania, wymiany fotek, rozmów telefonicznych.

Nie ma lepszej , prostszej formy poznania ludzi.

Przy okazji jodu się nawdychacie :)

Powodzenia

;)

Jestem w 70% na przyjazd... jeśli jeszcze można się pojawić to pewnie na 99% będziemy się widzieć w przyszłą sobotę :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Antyczny Heros

Spoko ... dzięki za szczery komentarz. Chodzę regularnie i zrzucam zbędności ;) w tym również cycki :P

Oj tylko nie to ;( Zresztą najlepszą metodą na odchudzanie jest sam seks :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na podstawie jednego komentarza wyciągasz tak daleko idące wnioski?

Mówiłaś, że akceptujesz swoje ciało, a teraz napisałaś o zrzucaniu "zbędności"? Trochę w tym brak konsekwencji. ;)

Jeśli ćwiczysz - super! Ale rób to dla zdrowia, poprawienia kondycji, wydolności. Nie rób tego dla kogoś, bo zawsze znajdzie się inny, któremu "nowa wersja" się nie spodoba. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tylko nie to ;( Zresztą najlepszą metodą na odchudzanie jest sam seks :D

Nieprawda :) z tyłka nie schudnę NIGDY z cyckami niestety będzie gorzej, seks jest spoko ale siłka jednak więcej daje poza wysmukleniem mięśni :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Antyczny Heros

Duży tyłeczek to dobry tyłeczek :* 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...