Skocz do zawartości
blacktangerines

Jak ciężko znaleźć kochanka do trójkąta

Rekomendowane odpowiedzi

Na podstawie jednego komentarza wyciągasz tak daleko idące wnioski?

Mówiłaś, że akceptujesz swoje ciało, a teraz napisałaś o zrzucaniu "zbędności"? Trochę w tym brak konsekwencji. ;)

Jeśli ćwiczysz - super! Ale rób to dla zdrowia, poprawienia kondycji, wydolności. Nie rób tego dla kogoś, bo zawsze znajdzie się inny, któremu "nowa wersja" się nie spodoba. ;)

Hej zrzucam dla zdrowia :) nie dla kogoś, dla kondycji - niestety palenie zabija, biegam dla zabiegania stresu. To zdanie było tylko stwierdzeniem absolunie bez jakiś emocjonalnych podtekstów i ciut z nutką ironii. Zouza mam nadzieje, że kiedyś uda nam się spotkać i zobaczysz "manierę" w jakiej się wypowiadam. Tekst pisany często nie jest w stanie przekazać ironii i sarkazmu. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

estem w 70% na przyjazd... jeśli jeszcze można się pojawić to pewnie na 99% będziemy się widzieć w przyszłą sobotę

w przyszłą sobotę to zlot jest, więc trzeba wiedzieć na 100%. termin zgłoszeń mija chyba w środę, ale to do jaskiniowca najlepiej się zgłosić:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w przyszłą sobotę to zlot jest, więc trzeba wiedzieć na 100%. termin zgłoszeń mija chyba w środę, ale to do jaskiniowca najlepiej się zgłosić :)

Wszystko wskazuje na to, że widzimy się w sobotę. Jutro potwierdzę. Totalnie dziwne uczucie będzie Was poznać real ;)

Blagam! Oszczedź cycki!

Staram się :) bo też je lubię. 

gdybys nie byla intrygujaca zapewne bylabys sama , hihihiih ( jak ja np hihihiih )

Ja wredna a nie intrygująca jestem, ale podobno laski które są dla facetów wyzwaniem ich kręcą. 

Czytajac odpowiedzi jakie uzyskaliscie, to chyba juz nic nie musze dodawac ;)

Tym bardziej, ze odpowiedzi udzielili Wam Ci, ktorzy sa juz naprawde doswiadczonymi i wiedzo o co chodzi.

Po prostu, mieliscie niefart trafiania na buractwo , w dodatku brudne od ziemi, bo dopiero co wyrwane :D

A tak jak Wam Frodo pisal,

pakujcie sie i za tydzien spotykamy sie na zlocie  w Trojmiescie. :indians:

Bedzie zabawa, smiech , tance , chulanki i swawole.... , a kto wie ?!

Moze wrocicie do domu z niezlym porozem u meza ?! :redevil:

Dzięki za komplet informacji. Nie musiałam "niemęża" specjalnie namawiać. Jutro potwierdzam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż,

Na zbiorniku więcej jest bajkopisarzy i erotomanów gawędziarzy niż tych zdecydowanych.

Nie wy jedni mieliście takie problemy ze znalezieniem odpowiedniego kochanka.

A Ty jesteś bardzo apetyczna.

Zbiornik jest specyficznym forum, jest tam dużo osób, które by chciały ... Ale jest zawsze jakieś Ale :)

Poznałem kilka osób ze zbiornika i nie byli to gawędziarze :P

Zgodzę się, że jesteś apetyczna .... I przeprowadziłbym się do Krakowa, żeby was poznać :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie taka kobieta jak Ty to ideał piękna. Nie powinnaś nic zmieniać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie taka kobieta jak Ty to ideał piękna. Nie powinnaś nic zmieniać. 

Dziękuję za komplement :)

Zbiornik jest specyficznym forum, jest tam dużo osób, które by chciały ... Ale jest zawsze jakieś Ale :)

Poznałem kilka osób ze zbiornika i nie byli to gawędziarze :P

Zgodzę się, że jesteś apetyczna .... I przeprowadziłbym się do Krakowa, żeby was poznać :D

Żałuj, że nie wybrałeś się za zlot :) Poznalibyśmy się bliżej. Póki nie zobaczę to nie uwierzę - jeśli chodzi o zbiornik.

Dziękuję za komplement :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy zaiwaniać na siłownię i wrócić do tematu za 3 miesiące. Bo przyznam szczerze poczułam się w pewnym momencie jak worek kartofli tych męskich przepychankach.

Mialam okazje Cie zobaczyc i uwazam, ze jestes sliczna. Figure masz mega kobieca, ale - jak dzisiaj uslyszalam - najwazniejsze to akceptowac siebie sama. Piekno tkwi w nas. A z Ciebie emanuje w calkiem widoczny sposob :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

....................................................- najwazniejsze to akceptowac siebie sama. Piekno tkwi w nas. A z Ciebie emanuje w calkiem widoczny sposob :)

dokładnie, akceptacja i świadomość własnej wartosci, to jest to co w kobiecie najpiękniejsze :):):)

i nie mówmy o " męskich" przepychankach, to w sumie fiuty na dzień dobry, i nic więcej

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...