Skocz do zawartości
blacktangerines

Jak ciężko znaleźć kochanka do trójkąta

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam do chudzielców się nie zaliczam :P a i tak na brak powodzenia nie narzekam :) więc problemem nie jest Twoja figura (jest wielu smakoszy pełniejszego ciała - piersi - tyłeczka), problem leży w kandydatach.... którzy chcieliby uchodzić za mężczyzn a okazują się gówniarzami (nie zależnie od wieku). Przyjdzie TEN moment i TA chwila... i TEN Kochanek... i zaznasz wyczekiwanej rozkoszy :) głowa do góry, pierś wypięta, dumnie uniesiona głowa :) jesteś piękna i nie zapominaj o tym :)

Kochana jesteś :) wciąż czekam na ten moment .., w sumie to chyba czekamy bo dla mnie i dla mojego faceta to wspólne doświadczenie z ktorego oboje chcemy czerpać jak najwięcej przyjemności :)

Zawsze jakieś ryzyko jest. Ale z drugiej strony - czy nie większe ponoszą kochankowie, którzy zdradzają niczego nieświadome żony? Im tym bardziej zależy na dyskrecji. :P

Tych nigdy nie zweryfikuje. I jak na początku miał być singiel to teraz już wiem że to nijak się ma do rzeczywistości. Ale jest jakaś zaleźność, że Ci w związkach rozsądniej przynajmniej piszą ...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przyznam szczerze, że ja od razu trafiłam w 10 :D internetowy kolega który przerodził się w Kochanka :) po pierwszym spotkaniu wiedziałam, że Panowie podpasowali sobie (więcej wspólnych tematów niż tylko sex) no i ja na tym skorzystałam :D trójkąt po 1h znajomości Panów... i było suuuuper :D trwa od kilku miesięcy, ja mam Kochanka a moja połówka ma nowego kumpla :)

Trzeba tylko trafić na TEGO i nie zniechęcać się...  gówniarzami (oni nawet nie zasługują na Twoje spojrzenie!)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przyznam szczerze, że ja od razu trafiłam w 10 :D internetowy kolega który przerodził się w Kochanka :) po pierwszym spotkaniu wiedziałam, że Panowie podpasowali sobie (więcej wspólnych tematów niż tylko sex) no i ja na tym skorzystałam :D trójkąt po 1h znajomości Panów... i było suuuuper :D trwa od kilku miesięcy, ja mam Kochanka a moja połówka ma nowego kumpla :)

Trzeba tylko trafić na TEGO i nie zniechęcać się...  gówniarzami (oni nawet nie zasługują na Twoje spojrzenie!)

Nie ukrywam, że zazdroszczę i czekam na taki scenariusz :) problem może w tym, że mój T chciałby aby to kochanek pierwszy się do niego odezwał. Jakas chyba taka forma pokazania co jest moje czy coś :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mój przyjaciel nie miał z tym problemu, Panowie pogadali sobie, ustalili "co i jak" i poszło ;) 

może dlatego, że wcześniej rozmawialiśmy jako znajomi o tego typu sprawach?? może dlatego że znał moje/nasze podejście?? nie wiem... może po prostu jest TYM facetem :) jest dobrze więc nie będę tego roztrząsała :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mój przyjaciel nie miał z tym problemu, Panowie pogadali sobie, ustalili "co i jak" i poszło ;)

może dlatego, że wcześniej rozmawialiśmy jako znajomi o tego typu sprawach?? może dlatego że znał moje/nasze podejście?? nie wiem... może po prostu jest TYM facetem :) jest dobrze więc nie będę tego roztrząsała :P

I dobrze :) cieszę się że Wam się udało i liczę na to, że w końcu nam też. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście, że Wam się uda :) piękne kobiety zasługują na cudownych facetów :P

...... a że każda kobieta jest piękna :P .... tylko gdzie ci cudowni faceci  :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kandydat, którego opisałaś wcześniej, delikatnie mówiąc, zachował się tak, jak na to pozwala anonimowość internetu. Niestety takich nikt nie wymoderuje, a i portale typu zbiornikowców nie mają tej atmosfery tego forum, gdzie jakoś czuje się rodzaj bliskości uczestników. Choć zdarzają się też i sytuacje, kiedy kontakt urywa się to jedynie zostaje podpierać się intuicją i, w miarę możliwości przy tych tematach, wytrwale szukać.
Mój skromny gust zaledwie po zobaczeniu fotki i już po poczytaniu tego, jak wypowiadasz się podpowiada, że kiepem jest, kto nie widzi uroku i obietnicy miłych chwil z Tobą, z Wami. No! Zaciskamy ząbki, siadamy przed kompem i szukamy, a reszta to już czysta przyjemność :) Głowa do góry i powodzenia

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś ładną kobietą. Dodatkowo część mężczyzn boi się inteligentnych kobiet. |
Nie przejmujcie się. Macie swoje zasady i ich się trzymajcie ("wasza gra-wasze zasady).

Jakbyście byli z 3miasta to chętnie bym Was poznał, bo po sposobie pisania widać, że jesteście interesującymi ludźmi.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W druga strone tez to dziala. Pary pisza ze chetnie sie poznaja, ze chca sie spotkac a potem cisza... Tacy sa ludzie i tego nie zmienimy

pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My zwykle, po jakiejś wstępnej gadce mailowej, umawiamy sie na niezobowiazujace piwko. Bez żadnych założeń i planów. Patrzymy jak nam się podoba i wtedy decydujemy czy chcemy czegos wiecej. Musze powiedzieć, że spotkaliśmy w ten sposób mnóstwo bardzo fajnych facetów, choć z większością z nich nie spotkaliśmy się w łóżku. Z mojej strony, muszę gościa polubić i czuć się przy nim swobodnie. Żona musi dodatkowo poczuć iskrę - to, że ktoś jest fajny, nie zawsze oznacza, ze iskra się pojawi;)

Ale i Kraków nie jest chyba łatwym miejscem do znalezienia kogoś:) Mamy wrażenie, że jest tu jakoś tak konserwatywnie, a duch lubieznictwa i rozpusty ma skrzydła jakby lekko oklapłe;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...