Skocz do zawartości
blacktangerines

Jak ciężko znaleźć kochanka do trójkąta

Rekomendowane odpowiedzi

Rozważaliśmy nawet wypad do swingers clubu żeby zobaczyć co i jak ale duża ilość osób nam to odradza.

A dlaczego odradza?

Ja bywam w klubach i zazwyczaj sobie chwalę.

Nie jesteś do niczego zobowiązana, a przynajmniej odpada problem pt. miesiąc gadania, a i tak nic z tego nie wychodzi. ;)

kochanek najpierw do mojego faceta, później poprosił mnie, poźniej jakieś kilkadziesiąt minut rozmowy ze mną.

A, to ja źle zrozumiałam. No to w takim razie był pewien, że to nie facet fantasta. ;)

Ale tak jak pisałam, przy całej swojej pewności siebie w którymś momencie naprawdę zwątpiłam.

To nie wątp nigdy!

Znasz kobietę/mężczyznę, który podoba się WSZYSTKIM? Bo ja nie! :D

A bo wiesz... fantazja od dwóch lat... chciałabym ją w końcu spełnić

Doskonale Cię rozumiem. :)

Ale... czy nie lepiej spełnić ją z kimś, kto będzie tego wart? Nawet jeśli znalezienie go zajmie trochę czasu. ;)

Dajcie ogłoszenie. Opiszcie siebie i to, czego oczekujecie. Załóż swoją galerię. Daj się trochę poznać. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszego chętnego, konkretnego, doświadczonego już mamy! :D

Antyczny - po raz pierwszy... Po raz drugi... :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj mnie zaskoczyłaś, ale ustaliśmy sobie taką zasadę i nie chciałabym jej zmieniać. Ilekroć ją naciągnęłam to koleś chciał się spotkać tylko ze mną, stąd powrót do pierwotnie ustalonej zasady. Ostatnio rzekłabym że szło wręcz wzorcowo... kochanek najpierw do mojego faceta, później poprosił mnie, poźniej jakieś kilkadziesiąt minut rozmowy ze mną. Wszystko wyglądało fajnie a później znowu niewypał. Historii tych przerobiłam niemało stąd zaśmiecanie forum tym postem. 

Przy Waszych założeniach zasada jest dobra. Jeśli kandydat nie potrafi się dostosować do Waszych zasad, to znaczy że nie jest to Wasz kandydat i tyle:) 

Czasem trzeba poczekać dłużej.

Szkoda że nie pojawiliście się na zlocie, gdy był w Krakowie. Poznalibyście wtedy już trochę osób od nas, zawsze to łatwiej:)

I to co Zouza pisała, korzystajcie z tego że mamy na forum rangi weryfikacyjne. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może popróbuj bardziej wśród znajomych, a nie w necie...  :blush:

Powinno się udać! :dobre:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za tydzień szykuje się zajebisty zlot..pakujcie walizki i w te pędy na imprezę..

Poznacie ludzi (Kochanków,Pary, Singli) bez konieczności pisania, wymiany fotek, rozmów telefonicznych.

Nie ma lepszej , prostszej formy poznania ludzi.

Przy okazji jodu się nawdychacie :)

Powodzenia

;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za tydzień szykuje się zajebisty zlot..pakujcie walizki i w te pędy na imprezę..

Poznacie ludzi (Kochanków,Pary, Singli) bez konieczności pisania, wymiany fotek, rozmów telefonicznych.

Nie ma lepszej , prostszej formy poznania ludzi.

Przy okazji jodu się nawdychacie :)

Powodzenia

;)

No i z tego co wiem, to nawet jakieś wolne miejsca u osób jadących z KRK by się znalazły żeby się z nimi zabrać:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego odradza?

Ja bywam w klubach i zazwyczaj sobie chwalę.

Nie jesteś do niczego zobowiązana, a przynajmniej odpada problem pt. miesiąc gadania, a i tak nic z tego nie wychodzi. ;)

Odradza bo ... jak na pierwszy raz to mało komfortowa sytuacja jak nagle kilku kolesi chce Ci posuwać laskę i w chwili gdy tego nie zauważysz włoży pewne części ciała tu i ówdzie. Po wielu przemyśleniach sądzę, że coś w tym jest. I nie jestem pewna co do takiej formy na początek. Później ... czemu nie :)

A, to ja źle zrozumiałam. No to w takim razie był pewien, że to nie facet fantasta. ;)

To nie wątp nigdy!

Znasz kobietę/mężczyznę, który podoba się WSZYSTKIM? Bo ja nie! :D

Doskonale Cię rozumiem. :)

Ale... czy nie lepiej spełnić ją z kimś, kto będzie tego wart? Nawet jeśli znalezienie go zajmie trochę czasu. ;)

Dajcie ogłoszenie. Opiszcie siebie i to, czego oczekujecie. Załóż swoją galerię. Daj się trochę poznać. :)

Staram się do tego przekonać, ale kurcze ciągle gdzieś z tyłu głowy mam temat "dyskrecja" i co będzie jeśli. Wciąż mam nadzieję, że spotkam tu większość rozsądnych ludzi ale wiesz... mając pracę gdzie masz znajomych po całej Polsce to nigdy nic nie wiadomo. 

Szkoda że nie pojawiliście się na zlocie, gdy był w Krakowie. Poznalibyście wtedy już trochę osób od nas, zawsze to łatwiej:)

Za późno na to wpadliśmy. Dwa - do końca nie wiedziałam na czym polega taki zlot. Czy to tylko spotkanie przy piwie czy może coś więcej. Dopiero zaczynamy w tym temacie więc please o zrozumienie dla nowicjuszy.

Może popróbuj bardziej wśród znajomych, a nie w necie...  :blush:

Powinno się udać! :dobre:

Znajomi odpadają... za dużo z nich w naszej branży ;) A my cenimy sobie dyskrecję. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam do chudzielców się nie zaliczam :P a i tak na brak powodzenia nie narzekam :) więc problemem nie jest Twoja figura (jest wielu smakoszy pełniejszego ciała - piersi - tyłeczka), problem leży w kandydatach.... którzy chcieliby uchodzić za mężczyzn a okazują się gówniarzami (nie zależnie od wieku). Przyjdzie TEN moment i TA chwila... i TEN Kochanek... i zaznasz wyczekiwanej rozkoszy :) głowa do góry, pierś wypięta, dumnie uniesiona głowa :) jesteś piękna i nie zapominaj o tym :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Antyczny Heros

Przy Waszych założeniach zasada jest dobra. Jeśli kandydat nie potrafi się dostosować do Waszych zasad, to znaczy że nie jest to Wasz kandydat i tyle:) 

Święte słowa!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odradza bo ... jak na pierwszy raz to mało komfortowa sytuacja jak nagle kilku kolesi chce Ci posuwać laskę i w chwili gdy tego nie zauważysz włoży pewne części ciała tu i ówdzie.

Wybacz, ale nikt nie zrobi nic, czego byście nie chcieli. Faceci, którzy próbują takich akcji są po prostu wypraszani.

Zresztą, ja mam w sobie tyle asertywności, że wystarczy mrożące spojrzenie. :D

Ale można też dać znać werbalnie ;)

Również tym, co chcą tylko popatrzeć. ;)

Naturalnie nie namawiam, bo przecież TY masz czuć się komfortowo. Jeśli tego nie czujesz, to nie ma sensu, przynajmniej nie teraz. :)

Wciąż mam nadzieję, że spotkam tu większość rozsądnych ludzi ale wiesz... mając pracę gdzie masz znajomych po całej Polsce to nigdy nic nie wiadomo. 

Zawsze jakieś ryzyko jest. Ale z drugiej strony - czy nie większe ponoszą kochankowie, którzy zdradzają niczego nieświadome żony? Im tym bardziej zależy na dyskrecji. :P 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...