Skocz do zawartości
MłodaparaWAW

Do Panów - co Was kręci w byciu Rogaczem?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja z kolei lubię być informowany o spotkaniu z Kochankiem. Gdyby mnie nie poinformowała, to czułbym się jakby spiskowała za moimi plecami z nim.

I tu jest pies pogrzebany. Wszystko musi odbywać się za obopólną zgodą. Jak coś się  kręci za plecami, nie mówiąc o tym mężowi/żonie to to dopiero jest zdrada. Wszystko inne to dobra zabawa.

dobrej zabawy!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest takiego podniecającego w tym, że obcy facet dotyka czy uprawia seks z Waszą kobietą? 

Spotykamy się razem, więc na każdym spotkaniu jestem obecny... Mnie kręci cała otoczka przed i po... Przed? Spotkanie zapoznawcze, na kawie, drinku, kolacji... To jak inny przystojny mężczyzna pożądliwie patrzy na moją ukochaną, jak pożera ją wzrokiem, prawi komplementy, jak ona uśmiecha się do niego, kokietuje go, jak flirtują ze sobą... Uwielbiam to! :)

My preferujemy trójkąty, więc dla mnie podniecające jest to, że moja kobieta jest dokładnie wypieszczona przez dwie pary dłoni, dwa języki i dwa penisy ;) Czasem w trakcie trójkąta lubię zrobić sobie przerwę, usiąść z boku i dyskretnie cieszyć wzrok tym wyuzdanym widowiskiem... Moja dziewczyna nieco inaczej reaguje na dotyk i pieszczoty kochanka. Gra tutaj kwestia nowości, kogoś innego, nie lepszego czy gorszego, a po prostu innego... Inny rodzaj dotyku, inny rozmiar, inny zapach, inny smak, inna technika. Pięknie jest patrzeć na to jak ona oddaje się swojemu kochankowi, zatraca w nim na te kilka chwil... Cudnie jest czuć, że w danej chwili świat przestał istnieć... Fajnie mieć świadomość, że dla niej i dla niego w tej chwili też... Nirwana :)

Po wszystkim leżymy spełnieni, szczęśliwi w trójkę w łóżku, w wymiętej pościeli. Między nami ona zaspokojona, zmęczona... Sączymy drinka, palimy skręta, rozmawiamy, a świat nadal nie istnieje :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Między nami ona zaspokojona, zmęczona... Sączymy drinka, palimy skręta, rozmawiamy, a świat nadal nie istnieje

Jak ty pięknie to wszystko opisałeś. Aż się rozmarzyłem...  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My preferujemy trójkąty, więc dla mnie podniecające jest to, że moja kobieta jest dokładnie wypieszczona przez dwie pary dłoni, dwa języki i dwa penisy ;) Czasem w trakcie trójkąta lubię zrobić sobie przerwę, usiąść z boku i dyskretnie cieszyć wzrok tym wyuzdanym widowiskiem...

Tak dokładnie! identycznie do tego podchodzę.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Do Panów - co Was kręci w byciu Rogaczem?"

Myślę, że Panów w byciu Rogaczem najbardziej kręci... bycie Rogaczem :smutek3:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zazdrość i posmak penisa w ustach żony, no i lubi etrzepac a zeby trzepac trzeba miec na co patzrec

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie np kręci ,ze wiem ,że własnie wtym momencie w tej minucie moja żona jest z innym. Ze obciaga innego ptaszka, ,ze  kochanek   daje rozkosz mojej żonie, Lubie robic zdjęcia przed kazdym jej wyjściem na spotkanie z kochankiem, uwielbiam dostawac w trakcie spotkania SMS i MMS co robili , czy już miała orgazm, czy wytrysnął w jej w szparce czy ma sztywnego. Potem ,gdy żona wraca do mnie uwielbiam słuchać jej relacji przez telefon a gdy jest już ze mną szukam na jej ciele malinek,robię jej fotki wylizuje jej dokładnie i głeboko szparkę w poszukiwaniu innego smaku a potem seks ,seks i mój w wytrsyk w niej ,gdyby czasami miała płodne dni i wkładka  antykocepcyjna nie zadziałała

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A w druga stronę co mnie nie kręci w cuckold  to poniżanie, uległość oraz fakt ,gdy kochanek traktuje kobietę tylko aby zaspokoić swoje  potrzeby( ostry szybki seks bez dania przyjemności kobiecie)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako niespełniony rogacz, mogę napisać co by mnie kręciło:

- Jako, że żona lubi seks analny, kręciłaby mnie podwójna penetracja z moim oraz byka udziałem.

Jestem pewien, że byłoby to dla niej niezapomniane przeżycie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...