Skocz do zawartości
Basterixx

Kolezanka w łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc od jakiegos czasu próbuje namowic moja zone na zaproszenie do naszej sypialni 3 osoby a mianowicie dziewczyny. wiem ze zone to kreci ale za nic niechce sie do tego przyznac i delikatnie mnie zbywa:-( Niedawno temu bylismy na weselu u kuzynki (za granica wschodnia) i majac swoj pokuj na wylacznosc po weselu probowalem namowic zone aby zaprosic pewna uczestniczke wesela do Nas do pokoju na nocleg gdyz nie wszyscy bywalcy mieli to zagwarantowane ale niestety sie nie zgodzila a wiem ze byla podniecona ta propozycja bo widzialem to w jej oczach. Po szalonej nocy (z tego co pamietam bo bylo duuuuzo wodki) zona rano nadal cignela temat jaki to bylem chetny przyjac kogos do pokoju na noc i mowila to w bardzo dobrym humorze aczkolwiek dalej jest na nie:-(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...