Skocz do zawartości
Rango

co najważniejsze

Rekomendowane odpowiedzi

Najważniejsze jest to, żeby nikt nikogo nie wkurwiał ;)

Racja, a do tego klimat, relacja i wygłupy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochać, by pozwolić na relację ze Szwagrem.

Nie jesteśmy na Garsonierze, tutaj nie ma SZWAGRÓW, tylko są Kochankowie, Bull, Rogacze. Nie używaj więcej tego slangu, bo tutaj jest niezrozumiały.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest najważniejsze w cuckold.... to raczej oczywiste SEX! Sex jest istotą tej relacji, dla wszystkich jej uczestników cała reszta, charakter układu, wzajemna koniunkcja to już czysto subiektywne wytyczne i warunki dla udanego sex'u w cuckold. Dla sexu, albo bardziej dla emocji związanych z tą aktywnością Kobiety zostają Hotkami, mężczyźni rogaczami, kochankami etc. . To jak dany układ będzie funkcjonował, na jakich zasadach ( czy to będzie przyjaciel domu, czy przygodny partner) to są szczegóły czysto techniczne i zazwyczaj ustalane już po podjęciu decyzji o seksualnym zbliżeniu lub chęci na nie.

To żeby nikt nikogo nie wkurwiał to podstawa udanych kontaktów między ludzkich.... Ja nie wyobrażam sobie, by w ogóle wspomnieć o cuckold jeśli ktoś mnie wkurwia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jesteśmy na Garsonierze, tutaj nie ma SZWAGRÓW, tylko są Kochankowie, Bull, Rogacze. Nie używaj więcej tego slangu, bo tutaj jest niezrozumiały.

A co to jest Garsoniera?

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To takie Forum. Inne niż to.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To żeby nikt nikogo nie wkurwiał to podstawa udanych kontaktów między ludzkich....

Patrz, a mnie mój Facet wkurza jak nikt na świecie, a ja i tak Go... Ten teges :):lach:
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To takie Forum. Inne niż to.

To ja tam nie łażę.

Żeby uniknąć w przyszłości powodów do takich postów, podeślij proszę link do obowiązującej nomenklatury, na którą, mam wrażenie, powoływałeś się.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrz, a mnie mój Facet wkurza jak nikt na świecie, a ja i tak Go... Ten teges

Ty Go ten teges bo wkurza Ciebie jak nikt Inny a nie wkurwia jak byle kto i to jest właśnie różnica   :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A według mnie najważniejsza jest świadomość. Świadomość tego, że się człowiek porusza w zasadzie w nieprzewidywalnych przestrzeniach.
Silne emocje, świadome i podświadome oczekiwania i czasem irracjonalne reakcje. Wszystko x 3 (w wariancie standardowym). 

Łatwiej skakać ze spadochronem, bo opcje są dwie: otworzy się albo nie. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moim zdaniem bardzo ważne jest poczucie zrozumienia. Człowiek musi się czuć zrozumianym przez drugą osobę, przez partnera, to daje wtedy taką lekkość bytu że masakra :). Zaufanie zaufaniem, to jest oczywista oczywistość ale można ufać drugiej osobie ale czuć się niezrozumiałym i jak dziwak.

Nie wiem jak to jest w cuckold, jeszcze nie próbowałem, ale wiem jak to jest w innych sferach życia i ja przynajmniej bardzo bym chciał żeby tak było również i w tej materii. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...