Skocz do zawartości
Rango

co najważniejsze

Rekomendowane odpowiedzi

Ważne jest aby wszyscy uczestnicy dobrze się bawili oraz, żeby żadna ze stron do niczego się nie zmuszała A także aby nikt nie miał wyrzutów sumienia że zrobił coś wbrew sobie

Dokładnie, najważniejsze jest żeby wszyscy byli zadowoleni, przecież po to się to robi. Każdy powinien dostać to czego oczekuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawą wielu relacji (między osobami, zespołami, partnerami itp.) jest zaufanie. Bez niego dochodzimy do pewnego momentu zażyłości, ale nie pójdziemy dalej aby przekroczyć pewne granice. A tam często zaczyna się zupełnie inna zabawa, nowy rozdział, nowe doznania.

Często zauważa się owo zaufanie czytając relacje ze spotkań, gdzie następował pewien przełom, a gdzie kończyło się sukcesem. Spojrzyjcie, poszukajcie może jest opis sytuacji, poszukiwań, oczekiwań  sprzed spotkania - wtedy często znajdujemy informacje o znalezieniu tej idealnie pasujacej osoby, której się zaufało i zechciało razem spróbować.

Do tego jeszcze można doprawić łyżką kreatywności, szczyptą cierpliwości i z wyczuciem połączyć składniki we właściwym momencie. To mój przepis na ekscytujące doznania. (tejemnych składników dodawanych przez szefa kuchni nie zdradzę ;-) )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

stawiam na wzajemne zrozumienie i uczucie spełnienia 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio naszły mnie takie przemyślenia do pytania.  Co jest najważniejsze w znajomości cuckold?   Jak Wy drodzy czytelnicy uważacie. Co jest najważniejsze?  

znać swoje miejsce w szeregu 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

znać swoje miejsce w szeregu

To jedno. A ja sobie myślę, że jeszcze jeden element tej układanki. Nie wyobrażać sobie za dużo i umieć trzymać wyobraźnię w cuglach. Po każdej stronie "układu". Wyobraźnia potrafi podpowiadać tysiące scenariuszy na sekundę. Wtedy gdy się czeka, aż wróci, wtedy gdy się czeka na spotkanie, na sms'a... No i jeszcze taka, popieprzona jej rola, tej wyobraźni, wyolbrzymiać wszystko co pozytywne i co negatywne.  Dasz jej przestrzeń, to z pierdoły zrobi dramat, a z jednego uśmiechu totalne zauroczenie.

Zapewne każdy to wie, ale tak sobie chciałem napisać - dla siebie w zasadzie ;) żeby przeczytać o tym w internetach :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Szczerość 2. Wszystkim musi się podobać (najbardziej oczywiście hotce ;) 3. Jasny układ i najlepiej w miarę trwały

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...