Skocz do zawartości
Jans

Bisex

Rekomendowane odpowiedzi

A czemu by nie..? ;) hihihi  :redevil:

Umowy to umowy. Nie robi się komuś zimnego prysznica.

To lepiej ją tak zaczarować magią kobiecego ciała tak, że sama odważy się na jakiś krok.

A może i nie wszystko zależy od nastawienia, bo może ma złe wspomnienia, albo jak większość facetów jest nastawiona do faceta.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oboje z żoną jesteśmy bi. W kontaktach z parami ja głownie służę oralnie każdemu na polecenie mojej żony. Swoją bisexualność widzę tak jeśli jedynym środkiem zaspokojenia mojej żony ma być porządny kutas to ja też muszę go lubić. Ps. Dodam że żona na dildach pokazała mi jaka jest różnica między małym fiutkiem a dużym kutasem i naprawdę rozumiem ja teraz lepiej. Poza tym uwielbiam pieścić ją lub ich oralnie w niektórych pozycjach kiedy sie :doggystyle:  . To mega podniecające 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię układy czysto heteroseksualne i tu z reguły bywam uległa ....wyjątki zdarzają się rzadko .

Lubię włączyć do zabawy drugą pannę ,bo owszem jestem bi ,ale kobietom nigdy nie daje nad sobą dominować ...tu ja przejmuję pałeczkę .

I lubię być tą jedyną która czerpie z przyjemności dwóch panów  bi , w takim układzie lubię grać z nimi ,zarówno  jak i  siedzieć w fotelu z lampką wina i obserwować ...

Nie miałam tak zawsze ,kiedyś jakiekolwiek układy z mężczyznami bi nie wchodziły w grę ,zupełnie mnie to nie jarało .I nikt mnie tym nie zaraził ,nikt nie postawił przed faktem dokonanym .Zwyczajnie ,samo przyszło i przebiło się przez kruszejąca granice . 

Jak to się ma do cuckoldu ?  U mnie się nijak ma ,bo w takim związku nie jestem .

Gdybym jednak była w związku z mężczyzną bi to i tak bardziej zazdrosna będę zawsze o drugą kobietę .

Jednak pragnę podkreślić że przykrywką dla jego zabaw z mężczyznami też bym nie chciała być . 

Jeśli związek Cuckold,a w tym  my dwoje bi ... to my na początek! a reszta może myć smacznym uzupełnieniem .

Tak ja to widzę ... 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię układy czysto heteroseksualne i tu z reguły bywam uległa ....wyjątki zdarzają się rzadko .

Lubię włączyć do zabawy drugą pannę ,bo owszem jestem bi ,ale kobietom nigdy nie daje nad sobą dominować ...tu ja przejmuję pałeczkę .

Tak ja to widzę ... 

Ciekawy opis pragnień, oczekiwań, doświadczeń.

Jesteś wymarzoną kobietą dla facetów, który mają szersze postrzeganie na sex- cuckold, trójkąty itd.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bisex osobiście nie jest dla mnie. Mam coś takiego, że czuję trochę wstręt do mężczyzn :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bisex osobiście nie jest dla mnie. Mam coś takiego, że czuję trochę wstręt do mężczyzn :P

Czyli do siebie samego też? Myjesz pitoka w rękawiczce?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli kobieta z pałeczką :)

ehh, łobuziaku ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Różnie bywało ;)

Ale rękę facetom podajesz, czy też nie ? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze co do motywu przewodniego tematu to przede wszystkim uważam, że podział: homo-bi-hetero jest zbyt płaski, płytki i niedokładny. Osobiście zdecydowanie bardziej skłaniam się ku Skali Kinseya która w dużym skrócie wygląda tak:

0 wyłącznie heteroseksualny(-a)

1 przeważająco heteroseksualny(-a), incydentalnie homoseksualny(-a)

2 przeważająco heteroseksualny(-a), bardziej niż incydentalnie homoseksualny(-a)

3 w równym stopniu heteroseksualny(-a) i homoseksualny(-a)

4 przeważająco homoseksualny(-a), bardziej niż incydentalnie heteroseksualny(-a)

5 przeważająco homoseksualny(-a), incydentalnie heteroseksualny(-a)

6 wyłącznie homoseksualny(-a)

X aseksualny(-a)

Co mało oczywiste na pierwszy rzut oka i dla przeciętnego Kowalskiego skrajne wartości czyli 0 i 6 występują bardzo rzadko. W praktyce facet z "0" czyli taki turbo-hiper-hetero za jakich wiele osób się uważa oznaczałby osobę u której faktycznie każdy inny facet budzi wręcz wstręt a już na pewno nie byłby w stanie określić subiektywnie, że jakiś facet jest bardziej atrakcyjny fizycznie od innego (nawet jeżeli z żadnym z nich nie chciałby się przespać i mieć nic więcej do czynienia)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...