Skocz do zawartości
Jans

Bisex

Rekomendowane odpowiedzi

Chociaż trudno byłoby mi zrozumieć jak można na punkcie orientacji seksualnej mieć kompleksy.

Na zasadzie "chcialabym ale boje sie "  albo  "to nie dla mnie"  albo  "jestem za stara"  albo ....  tysiac innych jeszcze smiesznych powodow ktorych sie w miare uplywu lat pozniej zaluje i przeksztalca w kompleksy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od pewnego czasu uważam, że "zabawa BI" w układzie trójkowym, czy to kobiet czy mężczyzn, zwiększa tylko liczbę konfiguracji w jakiej zabawę można toczyć. Mamy z żoną pewne niewielkie doświadczenia w tym zakresie i obojgu nam to bardzo odpowiada.

Nie zawsze jednak tak to widziałem. Jeszcze kilka lat temu jak najbardziej podobały mi się dwie pieszczące się kobiety natomiast takie zachowania mężczyzn były dla mnie nie dopuszczalne. Pisząc dla mnie mam na myśli siebie, u innych mnie to zwyczajnie nie interesowało. 

Uważam, że w układach cuckoldowych jest to wprost idealne uzupełnienie zarówno dla tych którzy swingują, uprawiają typowy cuckold czy wręcz UC i nie mieszałbym tego zupełnie z orientacją sexualną. Może ktoś mnie wyprowadzi z błędu jeśli się mylę ale osoba bisexualna to taka która odczuwa stały pociąg do przedstawicieli obojga płci...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś mnie wyprowadzi z błędu jeśli się mylę ale osoba bisexualna to taka która odczuwa stały pociąg do przedstawicieli obojga płci...

Moim zdaniem się  nie mylisz, okazjonalne zachowania tego typu pod wpływem chwili w trakcie  zabaw w większym, mieszanym gronie wcale nie oznaczają  biseksualizmu. To zwyczajna otwartość, pociąg do spróbowania czegoś nowego, delikatne przesuwanie swoich blokad pod wpływem podniecenia i ciekawości. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

okazjonalne zachowania tego typu pod wpływem chwili w trakcie  zabaw w większym, mieszanym gronie wcale nie oznaczają  biseksualizmu

Tak to właśnie widzę, choć prawdę mówiąc w ogóle nie przywiązuję wagi do tego jaką orientacji. Co to w zasadzie za różnica jak się człowiek zdefiniuje? Niczego to nie zmienia. Przynajmniej dopóki orientacji nie mamy wpisanej w dowodach osobistych ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co to w zasadzie za różnica jak się człowiek zdefiniuje? Niczego to nie zmienia.

Zmienia, zmienia... :D

Nigdy nie pozwolę sobie na jakiekolwiek gesty seksualne w stosunku do kobiety, która wyraźnie zdeklarowała się jako 100% hetero. :P

Pomijam jakieś np. zlotowe wygłupy, żarty.

Ale na serio - no wtedy taka pani sama musiałaby się wykazać inwencją, bo ja jak skała :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zmienia, zmienia... :D

Nigdy nie pozwolę sobie na jakiekolwiek gesty seksualne w stosunku do kobiety, która wyraźnie zdeklarowała się jako 100% hetero. :P

Pomijam jakieś np. zlotowe wygłupy, żarty.

Ale na serio - no wtedy taka pani sama musiałaby się wykazać inwencją, bo ja jak skała :D

A może to kwestia ilośći alko % ?? :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yyyyyy, znaczy mam kobitę upić i zaciągnąć ją do łóżka?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

która wyraźnie zdeklarowała się jako 100% hetero.

W sumie racja. Tak na to nie spojrzałem. Cóż, jak pisałem nie mam doświadczeń w układach większych niż troje a tu sprawa jest jasna ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, dnia 27 Stycznia 2017 - 14:39, napisał(a): Yyyyyy, znaczy mam kobitę upić i zaciągnąć ją do łóżka?

A czemu by nie..? hihihi

A potem  kobita budzi się z kacem i od razu z moralniakiem w pakiecie...  :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...