Skocz do zawartości
Jans

Bisex

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to wlasciwie jest z tym bisexem u cuckoldow?

Podobno biseksi maja opinie zdradzaczy i w ogole takich rozpustnych korzystajacych na calego z okazji. Ale chyba u cuckoldow tez jest nie inaczej ?

Chyba jednak jedni i drudzy sa sobie bliscy ? Jak myslicie ?

Czy bisexi w zwiazku z cuckoldami maja racje bytu i czy to dobre uzupelnienie ?

Z pewnoscia Woody Allen mial racje mowiac , ze bisexi podwajaja  swoje szanse na randke w sobotnia noc zarowno u kobiet jak i u mezczyzn.

A przeciez u cuckoldow bliskosc cielesna tych samych plci nie jest obca wiec jestesmy sobie bliscy.

Jaka jest Wasza opinia? Czy jest tutaj miejsce na zazdrosc ? Czy jest miejsce na radosc poznania ?

bi2.jpg

bi3.jpg

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy bisexi w zwiazku z cuckoldami maja racje bytu i czy to dobre uzupelnienie ?

Dla mnie byłoby idealne, gdyby... mój man tego chciał. Niestety nie chce.

Natomiast z kochankiem - jak najbardziej. Żałuję tylko, że do pewnego etapu, ale - mam nadzieję - uda nam się zrealizować więcej. :redevil:

Muszę przyznać, że ogroooomnie mnie podnieca "interakcja" między mężczyznami (byle nie zapomnieli o mojej obecności, hehe).

Mam też wrażenie, że faceci bardziej potrafią cieszyć się fizyczną przyjemnością. Kobiety w układzie 2k+1m, w większości przypadków, rywalizują o faceta, nawet jeśli seks pomiędzy nimi dwiema sprawia przyjemność.  

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem bisexem, mojej Pani sprawia wielką przyjemność obserwowanie jak inny facet mnie posuwa 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mysle, ze to wszystko jest kwestia czasu i wzajemnej harmonii. Oswojenie sie i akceptacja jest ciekawym doswiadczeniem.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mysle, ze to wszystko jest kwestia czasu i wzajemnej harmonii. Oswojenie sie i akceptacja jest ciekawym doswiadczeniem.

W naszym przypadku to raczej kwestia znalezienia pasywa bi. ;) A to niełatwe :(

• Lubię 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszym przypadku to raczej kwestia znalezienia pasywa bi. ;) A to niełatwe :(

Chyba jednak to kwestia przypadku. Jest wielu mezczyzn typu Uni (uniwersalnych) ale tez wielu pasywow w stosunkach z mezczyzna i aktywnych w stosunkach z kobieta.

U kobiet tez jest czesto taki podzial rol.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem pasywem bi  :klaszcze: moja Hotka ma fantazję aby zrobić ze mnie dziwkę 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No może i jesteś, ale jak objawia się Twoja heteroseksualna strona wobec kobiet innych niż Twoja Pani? ;)

Nie musisz odpowiadać. ;) Chyba się domyślam. :D

Chyba jednak to kwestia przypadku. Jest wielu mezczyzn typu Uni (uniwersalnych) ale tez wielu pasywow w stosunkach z mezczyzna i aktywnych w stosunkach z kobieta.

U kobiet tez jest czesto taki podzial rol.

Jans, namiary poproszę, hehe :D

No my jakoś nie możemy trafić na takiego delikwenta. ;) Przy czym nie może być zniewieściały, więc to kolejna trudność. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że ogroooomnie mnie podnieca "interakcja" między mężczyznami (byle nie zapomnieli o mojej obecności, hehe).

Podobnie jest z mezczyznami przygladajacymi sie "interakcji" miedzy kobietami  :klaszcze: 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

inne kobiety oczywiście mnie pociągają i to bardzo, mam duży popęd seksualny ale moja Pani pozwala mi obsługiwać tylko Panów, zastanawiamy się również nad zakupem pasa cnoty aby Hotka miała pełną kontrolę nad moim kutasem

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...