Skocz do zawartości
Jans

Super potencja i wielkosc !

Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat traktuje o wszelkich „wynalazkach“ majacych zastosowanie w powiekszaniu penisa i potencji oprocz tylko tych ktore sa medycznie wskazane.

A wiec zadne Viagry czy pompki czy ekstendery czy inne opisane medycznie srodki. Te tematy sa tutaj na forum gdzie indziej opisane.

Okazuje sie , ze pomimo wynalezienia skutecznych srodkow istnieje w spoleczenstwie mezczyzn i na naszym forum chec osiagniecia hyper potencji i hyper wielkosci.

Dlatego pojawiaja sie ciagle pytania o nadmuchiwane reklamy nie istniejacych efektow. Dlatego mezczyzni ciagle sa mamieni  konarami , rogami , jadrami bykow czy innymi surogatami.

Tak wiec prosze tutaj zamieszczac do woli wszelkie fantazje niesprawdzonych tabletek, masci i innych srodkow.

Tutaj liczy sie tylko fantazja a nie merytoryka.

Rowniez inne metody sa tutaj mile widziane : lodziki , szpileczki , odkurzacze , rogi bawole , imadla … itd. itp.

To temat zbiorczy w drodze do celu : OGROMNY PENIS i ogromna potencja.

Zycze sukcesow i patentow , a wiec kasy. Przeciez nie wszystkie patenty maja podloze merytoryczne , wiele z nich to czysta fantazja.

Kiedys sam to stwierdzilem szukajac ilosci patentow na korek do szampana. Ile w koncu moze byc roznych korkow ?

Moze kilka ?

Odkrylem KILKASET patentow na ten temat.

Zapraszam do wesolej dyskusji.

post-8255-0-90912000-1460198782_thumb.jpg

post-8255-0-77632500-1460198854_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo, ja stworzyłem najlepszy preparat dostępny na rynku, zapraszam, jedyne 999,99 + Vat za opakowanie.

post-13342-0-83644100-1460200181_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No penisa nie mam, ale kiedyś kupiłam specyfik w kremie mający dawać super doznania, phi, szkoda kasy, imbir tańszy i skuteczniejszy, grzeje jak cholera

Szczegolnie w wersji analnej , dobra rozgrzewka :sex1:

Ooo, ja stworzyłem najlepszy preparat dostępny na rynku, zapraszam, jedyne 999,99 + Vat za opakowanie. penis.jpg

Tutaj to chyba tylko wydatek na kupno szkla powiekszajacego :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nic tak nie podnosi:) (bynajmniej u mnie) jak piękna i interesująca dziewczyna/kobieta siedząca na przeciwko mnie. Ostatnio miałem przyjemność rozmawiać z bardzo ładną kobietą, twarz śliczna, usta pełne i mega seksowne i te figlarne oczy-wow!.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm seler - podobno ciężko zamontować ale działa :)

Moon

Ty chyba o porze myślisz, Moon :):):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty chyba o porze myślisz, Moon :):) :)

nie  serio chodziło mi o seler,  tylko teraz  nie wiem czy chodziło  lek na  kaca czy na  potencje - ale i to i to dla życia równie  istotne więc powiedzmy, że bez względu na  target warto spożywać :)

Moon

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seler jest jednym z najlepszych afrodyzjaków, które są znane od wielu lat. Już w starożytności selera używano do potraw, aby mieć silną potencję. W starożytnej Grecji zwycięzcy igrzysk w nagrodę otrzymywali wieniec pleciony z liścia selera.

Seler działa doskonale na ukrwienie narządów płciowych i poprawia libido.

To cenne źródło witamin i minerałów, które zawiera potas, fosfor, cynk, magnez, żelazo i wapń. Selera zawiera dwa razy więcej witaminy C niż znajduje się w owocach cytrusowych.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to cały czas dziwi, że są jeszcze tacy, którzy w to wierzą, to tak jak metody na łysienie podobno są ale nie było jeszcze takiego co by mu cokolwiek pomogło. To jest tak, że albo to się ma albo nie, dotyczy to zarówno penisa jak i łysiny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to cały czas dziwi, że są jeszcze tacy, którzy w to wierzą, to tak jak metody na łysienie podobno są ale nie było jeszcze takiego co by mu cokolwiek pomogło. To jest tak, że albo to się ma albo nie, dotyczy to zarówno penisa jak i łysiny.

Ja mysle, ze tymi cudownymi tabletkami i innymi srodkami powodujacymi rosniecie penisa jak na drozdzach sa najbardziej zainteresowani ci ktorzy boja sie jak ognia wizyty u lekarza w celu uzyskania recepty na cos rozsadnego.

Dlatego tylko szarlatani produkujacy sami tabletki z gipsu maja szanse na ich sprzedaz.

Wstyd i ciemnota sa w narodzie silniejsze od rozsadku. Wyobrazenie stukajacego dzieciola ma spowodowac erekcje penisa.

Dziwne , ze takie skojarzenia funkcjonuja u mezczyzn od wielu , wielu lat.

Najwazniejsze , ze dlugie i twarde i juz wyobraznia dziala.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...