Skocz do zawartości
caramella

11 rzeczy, które kobiety chciałyby, żeby faceci wiedzieli o obciąganiu

Rekomendowane odpowiedzi

Co do problemu połykania przecież nie jestem słupem soli, moja kochanka wie doskonale, kiedy dochodzę zarówno po mowie ciała, odgłosach, jak i sztywnieniu penisa, zresztą staram się ten moment dyskretnie podkreślić, sama może zdecydować, co chce zrobić ze spermą.

Jeśli już zna Twoje reakcje - zgoda.  Ale, wierz mi, faceci dochodzą na wiele różnych sposobów - w różnym tempie, różnej ekspresji, itd. Można się zdziwić ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do problemu połykania przecież nie jestem słupem soli, moja kochanka wie doskonale, kiedy dochodzę zarówno po mowie ciała, odgłosach, jak i sztywnieniu penisa, zresztą staram się ten moment dyskretnie podkreślić, sama może zdecydować, co chce zrobić ze spermą.

To miło, że tak robisz, ale niestety nie każdy Pan umie/ chce pokazywać swoje odczucia w trakcie gdy kobieta się nim zajmuje. Bywają i tacy Panowie, którzy nie wydadzą z siebie pół dźwięku czy innego znaku świadczącego o tym, że zaraz dojdą. Zatem jeśli kobieta spotyka się z kochankiem po raz pierwszy to nie ma szans za pomocą mowy ciała, którego nie zna, stwierdzić po pierwsze czy robi dobrze czy źle dane czynności (w końcu nie każdy lubi to samo), po drugie czy facet dochodzi, a jeśli kobieta nie lubi zabaw ze spermą to niespodziewany ładunek na twarzy czy w jej ustach zapewne nie będzie mile widziany.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...................................a jeśli kobieta nie lubi zabaw ze spermą to niespodziewany ładunek na twarzy czy w jej ustach zapewne nie będzie mile widziany.

a podobno niespodzianki są miłe i kobiety je uwielbiają

i bądź tu mądry

no jak pójdzie w oczy to na pewno nie będzie widziała, nawet mile i nie mile :-P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To miło, że tak robisz, ale niestety nie każdy Pan umie/ chce pokazywać swoje odczucia w trakcie gdy kobieta się nim zajmuje. Bywają i tacy Panowie, którzy nie wydadzą z siebie pół dźwięku czy innego znaku świadczącego o tym, że zaraz dojdą. Zatem jeśli kobieta spotyka się z kochankiem po raz pierwszy to nie ma szans za pomocą mowy ciała, którego nie zna, stwierdzić po pierwsze czy robi dobrze czy źle dane czynności (w końcu nie każdy lubi to samo), po drugie czy facet dochodzi, a jeśli kobieta nie lubi zabaw ze spermą to niespodziewany ładunek na twarzy czy w jej ustach zapewne nie będzie mile widziany.

współczuję i rozumiem, jednak..., myślę, że jeśli byłbym z kimś pierwszy raz, tym bardziej starał bym się być delikatny. Są podobno tacy, którzy lubią puszczać bąki w twarz. Nie potępiam, ale.. też nie chciał bym, by ktoś decydawał za mnie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś pozytywny feedback jest mile widziany.

Ten fragment dotyczy nie tylko obciągania. :->

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze w tym damskim dziale:

5. gdy kobieta naprawdę chce się oddać facetowi i akceptuje go - wtedy to robi. (wg własnych obserwacji)

8. skorzystam

10. tak, boli mnie czasem szczęka właśnie przy pozycji 69. Z żoną lubimy, jedna z częstszych praktyk - ale tylko wtedy gdy ja jestem na górze. Jeżeli przyjmę niedopracowaną pozycję boli mnie szczęka i długo nie da ardy. Trzeba naprawdę dobrze się ułożyć i nie spieszyć a wtedy finał jest przyjemny dla nas oboje. Co jakiś czas zdarza się równocześnie :)

11. patrz 10  :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...