Skocz do zawartości
Duszek piotruśpan

proszę o poradę

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myślę,że go podpuszcza.Znalazła  lek na jego przypadłość i umiejętnie dozuje hehe.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on jej pokazał bo chce żeby ona się puszczała, a ona zobaczyła i stwierdziła że ona chce widzieć jak on się puszcza, 

Druhu, ja odniosłam podobne wrażenie, ale...

Dobrze, by każdy facet namawiający żonę na cuckold (czego Autor tak wprost jednak nie stwierdził) zdał sobie sprawę z tego, że niekoniecznie musi tym wzbudzić otwartość wyłącznie na cuckold. Chcecie, Panowie, uwolnić fantazje żon, zrzucić brzemię norm? A potem zdziwienie, że niekoniecznie takie, jakie macie Wy?  ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A potem zdziwienie, że niekoniecznie takie, jakie macie Wy?  

I jeszcze nie chcecie o tym wyraźnie porozmawiać, tylko wolicie zamiatać pod dywan...:) prawda Zou?:D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda. :D

Wypuścić demony i trząść potem tyłkiem - to nie jest dobre rozwiązanie :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek piotruśpan

Pokazałem to forum bo nie chciałem byc osamotniony w fantazjowaniu ,a teraz wyczuwam ze zona jest gotowa isc dalej w tym temacie .A ja natomiast mam wiele obaw .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko głupiec nie ma obaw. To dobrze że je masz bo to znaczy że myślisz właściwą głową. Powiedz żonie o obawach i ustalcie zasady. To chyba lepsze niż unikanie tematu?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie masz obaw że to czyta skoro jej pokazałeś forum? Skoro pokazałeś to się ujawniłeś. Jeśli długo patrzysz w otchłań, to otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie. Z nią porozmawiaj, to jedyna porada. Czy może czekasz aż Ci odpisze w temacie?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek piotruśpan

Nie wiem ,zobacze co bedzie dalej .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

każdy zwiazek to wspólna sprawa wiec zamiast zgadywać (i dorabiać sobie w myślach niestworzone odpowiedzi) lepiej zapytać, polecm lekture moich postów wyjasnialem tam że podczas rozmowy warto używać takich zdań lub słów pozwalajacych na wybór np powiedz mi czy bardziej podoba ci sie to czy tamto? chcialbym wiedzieć? sam tez musisz mowic to co czujesz ze to ci sie podoba bardziej a to mnie ze tego sie obawiasz że na razie tylko rozmawiamy i nie musimy podejmowac decyzji teraz

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek piotruśpan

Jeszcze pięć lat temu była chorobliwie zazdrosna a teraz fantazjuje o smaku innej cipki na moim penisie .A moze kobieta przed czterdziestką ,nie mająca innego penisa w sobie inaczej zaczyna wyobrażać związek .Z moich obserwacji wynika ze to pary ją interesują najbardziej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...