Skocz do zawartości
Duszek piotruśpan

proszę o poradę

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek piotruśpan

Witam,

Panowie i Panie jakies 2 lata temu pokazałem to forum mojej zonie ,oburzenie itp .przez te 2 lata temat zamkniety ale jak sie ostatnio okazało to tylko dla mnie ,zona regularnie przez ten czas tutaj gosciła .Ostatnio zasugerowała ze chce sobie zrobic depilacje brazylijska w salonie i zapytala mnie czy bede podniecony jak ktos bedzie majstrował przy jej łonie, bo ona by była jak mnie by to ktoś robił .Regularnie ogląda filmiki na ZB i zapodaje mi jakies tam konteksty z tego portalu ,chyba rodzi mi sie jakis diabełek w domu.OStatnio dosyc czesto podczas sexu, pyta mnie czy podobają mi sie inne cipki i że podnieca ją myśl o tym ze ja onanizuję się wyobrażając sobie inne kobiety.Sam juz nie wiem o co w tym chodzi i prosze was o porade .chce zebym kogos posuwał czy co ?.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że najlepiej będzie jak z Nią ponownie porozmawiasz o tym. Nie znamy Jej więc ciężko nam będzie określić, w którą stronę biegną Jej zamiłowania. Szczera rozmowa przede wszystkim :)

Powodzenia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek piotruśpan

Tak.tylko ze ja nie chce sie w to bawic i dlatego zamiatam temat pod dywan.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No masz. Ona chce a Ty nie? Pokazałeś żonie że fantazje to fajna rzecz i żeby o nich mówić więc nie dziw się że je ma.

Rozpaliłeś kominek to teraz podkładaj drewno bo jak go teraz ugasisz wiadrem wody to myślę że ciężko będzie go ponownie rozpalić.

Zamiatać pod dywan można ale wcześniej czy później będziesz musiał tam zajrzeć.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OStatnio dosyc czesto podczas sexu, pyta mnie czy podobają mi sie inne cipki i że podnieca ją myśl o tym ze ja onanizuję się wyobrażając sobie inne kobiety.Sam juz nie wiem o co w tym chodzi i prosze was o porade .chce zebym kogos posuwał czy co

Tak.tylko ze ja nie chce sie w to bawic i dlatego zamiatam temat pod dywan.

Nie chcesz innych cipek tak? 

Chyba należało by powiedzieć o tym żonie w trakcie jej fantazjowania.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zacząłeś coś, to musisz się teraz do tego odnieść. Nie możesz dopuścić do sytuacji, że coś będzie się rozwijało, podczas gdy Ty, mimo iż jesteś prowodyrem, to wcale tego nie chcesz.

Albo bawcie się, korzystajcie z życia bez stresu i lęku, albo nie pozwól żeby to się rozrastało.

Znacznie lepiej jest odczuć chwilowy zawód, niż cierpieć rozwijającą się podnietę, a później udrękę z niemożności spełnienia jej...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może zacznijmy od pytania - to czego właściwie chcesz?

Bo jak na razie, to widzę, że żonę nakręciłeś, tylko nie wiem na co i po co.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: a ja ci zadam tylko jedno pytanie: po co pokazywałeś żonie to forum??? Przecież nie chcesz się w to bawić! Piotrusiupanie życie to nie Nibylandia, za wszystko trzeba odpowiadać! A pokazując żonie To forum nakręciłeś w niej spiralę, która teraz zaczyna ruszać trybikami. ;p

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eeeee, ja to rozumiem inaczej, 

on jej pokazał bo chce żeby ona się puszczała,

a ona zobaczyła i stwierdziła że ona chce widzieć jak on się puszcza, 

no i konflikt...:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może bardziej obawy kiedy już okazało się że fantazje mogą się spełnić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...