Skocz do zawartości
Lowiczoki

Czy to cuckold czy nie...

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka,

Jesteśmy tu nowicjuszami ale już z pewnym doświadczeniem... Zaczeliśmy od "zdrady kontrolowanej", siedzieliśmy sobie przy winku rozmawiając luźno o seksie z obcym facetem... I tak się zaczeło... Następnego dnia oglądałem moją żonę jak się dobrze zabawia... Bardzo jej się to spodobało, mi zresztą też... Podnieta niesamowita. Spotkała się jeszcze kilka razy przy mnie a nasze życie seksualne jeszcze bardziej rozkwitło... Aż pewnego dnia zaproponowała żebym teraz ja spróbował spotkać się z kobietą a ona poobserwuje, trochę mnie to zaskoczyło... Po paru tygodniach " poszukiwań" (panie nie są tak chętne na takie doznania - nasze doświadczenia) udało się i spotkaliśmy się... Jakiż to cudowny widok i uczucie obserwować podnieconą na maksa żonę mając na sobie "obcą" kobietę...

Wyszło na to że ani ze mnie rogacz ani bull... Wersja pośrednia... Z żoną podobnie ale podniecają nas takie zabawy obserwując jak jedno z nas dobrze się zabawia...

I teraz do jakiej grupy się zaliczyć?

Jesteśmy otwarci na większe układy... Teraz żona chciałaby się spotkać z 2-3 panami na raz a ja dalej będę szukał chętnej pani ;-)

To tak na początek,

Pozdrawiamy

MiR

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka jest różnica pomiędzy parą cuckold a parą swingers???

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

para cuckold  to para hotwife i rogacza, - z założenia zdradza tylko hotwife. 

para swingers - para w której oboje "się zdradzają" - czytaj swingują.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszło na to że ani ze mnie rogacz ani bull...

Właśnie bull jest wersją "pośrednią" - pomiędzy kochankiem, a rogaczem.

para swingers - para w której oboje "się zdradzają" - czytaj swingują.

Tylko, że para swingers spotyka się z innymi param, nie zaś w układach 1+2/3/4... ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że para swingers spotyka się z innymi param, nie zaś w układach 1+2/3/4...  

i bądź tu mądry... czyli w nomenklaturze forum bardziej para cuckold... uwielbiamy większe układy z przewagą panów... tzn moja żona i np dobra trójka :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lowiczowki, proponuję tak - jesteście parą cuckold, ale... Pan Lowiczok bywa bullem. :D

Może być? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lowiczowki, proponuję tak - jesteście parą cuckold, ale... Pan Lowiczok bywa bullem. :D

Może być? ;)

Zou każdy facet bywa bullem, szczególnie jak się wkurzy:):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej dwa osobne konta ? ;)

Jej HW

Dla niego Bull

I po kłopocie , a w profilu możecie ustawić ze jesteście w związku z "Lowiczakiem" i "Łowiczanka"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou każdy facet bywa bullem, szczególnie jak się wkurzy:) :)

I jak powie do żony: "a idź ty w pizdu...". ;)

A ona idzie :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...