Skocz do zawartości
para8590

Ania - moja była

Rekomendowane odpowiedzi

Opowiem wam historię o mojej byłej dziewczynie ( ma nadziję, że obecna żona sie nie obrazi ). To jedyna historia w stylu cuckold jaka mi sie przytrafiła w zyciu. Tym bardziej chce by moja obecna kobieta miała kochanków.

Krótkie streszczenie sytuacji: Byłem ok 3 lat temu w związku półtorarocznym z mężatką. Uciekła od męża 2 tyg po ślubie 500 km do mnie bo się podobno zakochała. Ja zauroczony uwierzyłem.

Była bardzo otwartą dziewczyną, lubiła seks i mój fetysz stóp.

Studiowała w innym mieście niż mieszkaliśmy i nocowała przez weekend na stancji z kolega i koleżanką.

I tu zaczyna sie historia:

Ania bo tak jej było na imie, zauważyła kiedyś, że Marcin jej kolega wąchał jej buty. Opowiedziała mi o tym jak tylko wróciła do domu. Jako że lubiła tak amo jak i ja fetysz stóp postanowiła to wykorzystać. Oczywiście jej pozwoliłem bo chciałem by coś z kimś zrobiła i rozmaiwialiśmy o tym. Zgodziła sie na nastepnym zjezdzie zaczepić marcina o stopy. Gdy nastepnym razem była na stancji, leżała na łóżku w bosych stopach a skarpetki rzuciła na podłoge. Zauważyła, że Marcin myśląc że nie patrzy na niego kątem oka bierze skarpetki i je wącha. Zaskoczyła go i powiedziałą, a może powąchasz i wymasujes zmi stopy??? Marcin zgodził sie bez wahania i rzucił do roboty. Kiedy znowu wróciła do domu i mi to opowiedziała zapragnąłem więcej jej też sie spodobało. Marcin pisał ze sie w niej zkochał i chce zeby spali we dowje w innym miejscu niż zwykle. Ania spytała mnie o zgode. Powiedziałem ok pod warunkiem, że tym razem całą Cie wymasuje. Zgodziła się i dodała, że sie z nim przleiże bo lubi to robić z obcymi facetami i przeprasza że nie mowila ale z paroma n imprezach juz sie całowała gdy nie patrzałem. Zagotowałem sie ale też podneiciłem.

Nastepnego razu po zajeciach Ania i Marcin udali sie do hotelu. Od wejścia zaczęli się całować. Potem powiedziałą że był średni. Ale masaż stóp pleców pośladków i piersi był nieziemski. Marcin zaskoczył Anie dusząc ją i liżąc sutki. Mówiła że podnieciło to ją i kazała mu wylizac szparke. Od razu wzięł sie do roboty. Rozochocona i podneicona Ania nie zdazyla zauwazyć i poczuc że MArcin juz jej nie liże tylko wsadza jej małego owłosionego kutaska w cipke. Opamietała sie i odepchnęła go. Poszli spać. Nad ranem zauważyła, że Marcin spi nago i stoi mu jego ptaszek. Ania wstała podeszła do niego i wsadziła sobie do ust. Po paru sekundach zostawiając Marcina w mega podneiceniu wyszła i nie myjąc się po minionym wieczorze szybko wróciła do domu. Od progu się na mnie rzuciła kazała sie lizac i mnie całowała. Jej cipka miala dziwny smak a w ustach można było wyczuc aromat penisa. Kiedy ją zacząłem bzykać powiedziała kochanie liżesz mnie i ruchasz po innym. W tym momencie nagle doszedłem.

Znajomość z Marcinem z powodu niefajnego sprzętu jaki miał sie skończyła.

Ale zaczęła sie inna znajomość na kursie przygotowawczym do służby w NSR w Ustce. Moja była spodobała sie tam jednemu gówniarzowi. On jej zreszta też. Oczywiście sie całowali. A pozniej nawet spotykali. Sypiała u niego zmaist wracać na przepustki do domu ale nic sie nei działo. Pewnego jednak dnia nie odpierała przez godzine tel. Byłem zdenerwowany, po czym sama zadzoniła i powiedziała nie moglam gadać bo obciagalam Bartkowi jego wielka pałe przez 40 min i i tak nie doszedl. Jest boski, wielki pachnacy i smaczny. Twoj mi juz nie smakuje. Po czym rozlaczyla się. Kiedy sie wreszcie zobaczylismy opowiedziala mi wszystko ze szczegółami. Zapytalem jak do tego doszlo a ona odp: Zapytał czy mu obciagne więc kleknełam przed nim rozpiełam spodnie i wzięłam od buzi. Przeciez mowiles ze mam być lodziarą. Podneiciłem sie i zaczęliśmy sie bzykać. Niestety od tamtej pory nie robiła mi juz loda. Aż doszło do tego, że ją tylko lizałem i wąchałem jej spocone stopy. Zaczęła sie puszczac z tyloma i tak bardzo że sie rozeszliśmy. Z tego co pozniej sie dowiadywałm co miesiąc miała innego faceta.

KONIEC.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uciekła dwa tygodnie po ślubie? To po co brała ślub? dla prezentów? :szok:

Ale ogólnie historia fajna :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko mało wiarygodna

Uwierz może być prawdziwa, coś o tym wiem :). Zresztą nie mi oceniać jej prawdziwość

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...