Skocz do zawartości
Rogaczony

A mnie się marzy...basen

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądając ostatnio filmy z kategorii "amateur" przyszła mi do głowy fantazja i chodzi po niej prawie cały czas nie dając spokoju i wytchnienia.

Fantazja ta to połączenie cuckoldu i doggingu. W wyobraźni mam obraz swojej Miłości zanurzonej po piersi w wodzie za którą stoi przystojniak wykonując ruchy posuwisto-zwrotne. Na twarzy Pięknej maluje się błogi uśmiech, zaś w środku jej Słodkości błoga przyjemność. Ludzie cieszący się przyjemnościami płynącymi z kąpieli, jedynie zerkają ukradkiem, jednak nikt nie przerywa.

Choć wiem, że ta fantazja jest niemalże nie do spełnienia (za duże ryzyko przyłapania, higiena etc.) to niesamowicie mnie nakręca. Szczególnie, gdy przypomnę sobie, jak Moja Wspaniała seksownie wyglądała w stringach w aquaparku i jak przyciągała wzrok :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najtrudniej jest na głebokiej wodzie ale kiedyś przy pomocy materaca się udało

a dzięki temu byliśmy daleko od brzegu

Basen ma zbyt przezroczystą wodę ale na jeziorku możecie próbować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna fantazja. Dodam swoją:

Jesteśmy w kurorcie na wakacjach. Idę po drinka dla siebie i żony. Gdy wracam nie ma jaj na leżaku. Macha do mnie z wody.

Stoi z przystojnym brunetem przy brzegu w  wodzie po ramiona. Gdy podchodzę przedstawia nas sobie. Wesoło rozmawiamy,

ale widzę jak on ją pod wodą obmacuje wkładając dłoń pod kąpielówki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...