Skocz do zawartości
Cuckisok

Nietypowy Rogacz?

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie chciałem się przywitać- Dzień dobry!

Zwracam się z zapytaniem czy ktoś spotkał się z taką sytuacją jak moja.

Dwa słowa o mnie i o żonie.

Mamy po 31 lat, atrakcyjni i niezależni.

Żona nie miała oprócz mnie żadnych innych kontaktów seksualnych.

Ja miałem sporo.

Pytanie dotyczy mnie:
Podnieca mnie niesamowicie wizja oddania żony innemu facetowi, nawet facetom. Ją też to kręci- póki co jedynie podczas seksu. Wskazywałoby to na fakt iż jestem Rogaczem... ale, ale przez większość kobie jestem odbierany jako samiec Alfa- wynika to z mojego sposoby bycia, pozycji itp. 
Ogólnie, znalezienie kobiety gotowej pójść ze mną na całość nawet po krótkim czasie znajomości nie stanowi dla mnie problemu. Takie znajomości również mnie kręcą.

I tu pytanie- możliwe żebym był po części rogaczem a po części kochankiem/bykiem?

Z góry dzięki za wypowiedzi. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uciekam do pracy a więc wersja uproszczona:

Tak

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uciekam do pracy a więc wersja uproszczona:

Tak

Wersja rozszerzona nie wiele będzie się różnić od uproszczonej.

Tak, możesz. Jest wielu podobnych do Ciebie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo wykup VIPa i połowa forumowiczów nie będzie wiedziała z której grupy pochodzisz. (Pozostali sprawdzą jak ich to będzie interesować)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo wykup VIPa i połowa forumowiczów nie będzie wiedziała z której grupy pochodzisz. (Pozostali sprawdzą jak ich to będzie interesować)

Dla mnie nie ma problemu, aby ktoś widział albo i nie z której grupy pochodzę :)

Sam chciałbym wiedzieć dla siebie jak się zdefiniować 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie tak. Różne pragnienia, nawet sprzeczne prowadzą Cię do odgrywania różnych ról. To wszystko jest przecież teatr. A życie to życie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie tak. Różne pragnienia, nawet sprzeczne prowadzą Cię do odgrywania różnych ról. To wszystko jest przecież teatr. A życie to życie.

Czyli w czasie seksu mogę być rogaczem, lub bykiem w zależności od okoliczności i partnerki, partnerów?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli w czasie seksu mogę być rogaczem, lub bykiem w zależności od okoliczności i partnerki, partnerów?

Oczywiście. Kiedy seks uprawia żona - wtedy jesteś rogaczem, a kiedy Ty - bykiem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...