Skocz do zawartości
zafascynowany

Witajcie

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

cieszę się, że w końcu staję się częścią tej Społeczności. Społeczności, której przyglądałem się już od jakiegoś czasu, z boku, z ukrycia.

Jestem normalnym, 26 letnim facetem, podobno niebrzydkim, podobno zabawnym. Cuckold interesuje mnie głównie w kontekście kobiecej dominacji i bdsm. Właśnie to, a w zasadzie niedopasowanie w tych preferencjach stało się powodem zakończenia mojego ostatniego związku. Poszukuję zatem dalej, trochę podłamany, ale nietracący wiary.

Fetyszysta (absolutny) kobiecych stóp, nóg i butów. Z lekkimi inklinacjami w stronę bi.

Mam nadzieję że będę wartościową częścią tego wspaniałego Forum i że będę miał przyjemność poznać bliżej zarówno kuszący świat cuckold, jak i Was, każdego z osobna i wszystkich razem ;)

Pozdrowienia!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć zafascynowany!

Podoba mi się Twój post powitalny. Mnie przekonałeś że jesteś tym na prawdę zafascynowany. 

Baw się u nas dobrze. 

Trochę dominujących kobiet się u nas znajdzie:) 

Pozdrawiam

Druh.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę dominujących kobiet się u nas znajdzie:) 

Nieeeemożliwe :klapsik1:  :lach:

Witaj, życzę odnalezienia tego, czego szukasz, a - przy okazji - dobrej zabawy :redevil: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieeeemożliwe  

A jednak :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...