Skocz do zawartości
Newbie

Newbiee wita

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim,

Na początek od razu się przyznam, że od wielu lat, z przerwami obserwowałem forum. Czasami zostawałem na dłużej, czasami odchodziłem, ale zawsze tutaj wracam :)

Tym razem wróciłem starszy, mądrzejszy i głęboko przekonany, że chcę tutaj odnaleźć swoją parę, z którą będziemy mogli wspólnie zgłębiać tematykę cuckold :)

Witam serdecznie wszystkich członków forum, którzy wpadną mnie tutaj odwiedzić.

(Tych co nie zawędrują, zresztą też ;)).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tym razem wróciłem starszy, mądrzejszy i głęboko przekonany...

Witam serdecznie wszystkich członków forum, którzy wpadną mnie tutaj odwiedzić.

(Tych co nie zawędrują, zresztą też ;)).

Witaj na forum

Jak to mówią do wszystkiego trzeba dojrzeć, zatem życzę miłego pobytu na forum i nie tylko :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj i bądź :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj ponownie. ja teraz też jestem tu  po rocznej nieobecności. ;)

Życzę znalezienia tego, czego szukasz. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć arria, u mnie było trochę dłużej ;)

Nie dziękuję, bo szczęście się przyda w tej materii :)

Trzymaj kciuki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...