Skocz do zawartości
mik61

a mnie się marzy....

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba każdy musi takowy stworzyć sobie sam.

Tylko jednemu się chce, a dla drugiego to zbyt wiele zachodu. Ci drudzy wolą "gotowce", które mają taki związek z rzeczywistością, jak hobbici ze statkami kosmicznymi. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I

Szkoda tylko, że nie powstał jeszcze męski podręcznik DIY do majsterkowania przy związkach :/

I nigdy taki nie powstanie.
Każdy związek jest inny, bo każdy człowiek jest inny. 
Tutaj nie ma miejsca na generalizowanie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się. Powiem nawet więcej - każda osoba w każdym swoim związku zachowuje się inaczej (czyt. jest inna).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tego niestety nie wiem, nie doświadczyłam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shi nie zawsze po jednym razie jest dziecko

Wielu mężczyzn narzeka na ozieblosc żony, a potem otwierają oczy ze zdziwienia, jaka ona jest niewyzyta z innym, może trzeba coś zmienić, a nie tylko kobietę w łóżku? Jedna z przyczyn braku zainteresowania sexem jest monotonia , wstęp rozwinięcie i zakończenie są identyczne przewidywalne i nudne

Jak jest u Was?

To na pewno ta rutyna co z miłości drwi ;) Ja staram się co jakiś czas poskładać się inaczej, w związku z tym, że Ona chce to mieć, nie podając mi informacji jak jej to dać, rozwinąłem więc empatię aż do granicy przeczuwania, przekraczając nasze granice, wyparowując w czajniku - wracam z deszczem, a Ona krzyczy - Jeszcze! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...